A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?
én is ittam a palástfű teát!de csak 1 hónapot ,ciklust! én is attól félek már mindent beképzelek így nem veszek inkább tudomást róla!
görbém nincs!de 10 hónapig csináltam! de egyéb ok miatt abba hagytam!
kérdező:sajnálom a vetéléseket! most te hol tartasz a ciklusba?hány napon vagy??
a megjön érzés nekem az ovu után volt 8 nappal!
inszemes!
Sziasztok!
Nekem még 3 napom van (pénteken nem várom).
Tegnap délelőtt hányás, és ma délelőtt is hányinger.
De nekem mindenféle bajomra gyógyszert kell szednem (IR, pajzsmirigy alulműködés, magas prolaktin).
Ma megálltam a drogériában a tesztek előtt, de még nem mertem venni. Majd ha a hétvégét megúszom, akkor hétfőn veszek egyet, és kedden megcsinálom :)
Sajnos idáig még nem jutottam el, mindig napra pontosan megjön.
kérdező!
nem érezted az ovu fájdalmat??én mindig úgy számoltam a ciklusaimat!nekem se egyformák!
utolsó: húúúú na akkor neked is megy a drukk! akkor te lennél az első tesztelő! az idegeid cérnából van! vagy hogy szokták mondani!!
inszemes!
Inszem: nem tudom... vmit éreztem akkoriban, mikor akcióztunk, de mondom az agyam elég sokmindenre képes... produkál,mikor nem kéne. de kb olyasmit éreztem amit most érzek. szóval, ezért mondom, h sztem ez pszichés :(
kedves teszt előtt ácsingózós! :) sok sikert neked, bár a hányás elég korai, fogjuk a gyógyszerekre.
egyébként ez is kiábránditó, hogy néha már én is érzek émelygést, meg ilyen fuj szájizt, de ez viszont tuti nem valós, ezért félek, hogy a többi sem az. :(
és mikor a második babám kiderült, a teszt utáni estén már fetrengtem hogy rosszul vagyok, pedig csak nem várt napja volt.. szóval nálam lehet az is pszichés volt, mert még nem kellett volna...
szerintem az ovut nem lehet beképzelni!!nekem volt olyan,hogy nem is éreztem és nem is volt!! a petefészkemnél szokott fájni ,feszíteni!! volt olyan hogy annyira,hogy nem bírtam kiegyenesedni!
Nettus!(inszemes)
hát igen !Így rossz! hőmérőzést nem próbáltad?? lehet jó lenne!meg ovu tesztelni!!nem okoskodni akarok ez csak tanács,tipp!!!
Nettus!
hát nálunk is volt ilyen!sajnos mi is elég keveset vagyunk együtt! főleg most! mert az inszem eléggé közbe szól és nem is nagyon mertünk együtt lenni!! nagyon sajnálom amúgy!megértelek teljesen!
Nettus!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!