A hétre nem várom! És ti? Izgulunk együtt?
én szombatra nem várom! vagyis akkor kell tesztelnem!
inszemes!
Első köszi! :)
Második: Akkor drukkolok nagyon! Első inszem?
nem kedves kérdező! második volt! 12-én volt az inszem meg 14-én!
inszemes!
Szaisztok!! Én péntekre nem várom ! Sajnos nem tudom hányadik dpo-n lehetek, mert nem tudom pontosan melyik nap volt az ovum :(
Mai görbém:
szil
szil!
ez nagyon jól néz ki! ugy néz ki 15.e körül volt az ovud, és azóta szépen fent van... bár nem tudom mikor akcióztatok. de csak a görbe miatt mondom ezt, papiron 10.én kellett volna lennie. meg azt sem nagyon tudom mikor kéne leesnie a hőnek, én nem mérem. megy a drukk oda is.
inszemes! akkor dupla drukk megy :)
esetleg ti éreztek vmi tünetet? akármit...
Szil:szerintem 16 ciklusnapon!akkor te is szombatra nem várd!
megy mindenkinek a drukk!
inszemes!
én csak a szokásos menszi előtti tüneteket!mondjuk most nem olyan erős!nincs zabálás,idegesség, !ezek tuti szoktak lenni!
csak ezeknek a tüneteknek nem lehet hinni és nem tudom mit is gondoljak róla!így inkább nem foglalkozok vele!
kérdező :köszi a dupla drukkot!remélem van értelme!
inszemes!
inszemes!
nekem is ezek. ami feltűnő, hogy nem fájnak a melleim ugy, mint szoktak. általában előtte egy héttel kezd el fájdogálni. de most csak ugy semmi, csak ha megnyomorgatom. és az se fájdalom, csak érzékenység. és csak a szokásos mensi előtti, közbeni enyhe görcsök, szurkálások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!