Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Sziasztok Csajok!
Most jövök a dokitól, egy szép nagy tüszőm van, 17 mm-es, a méhnyálkahártya pedig 9 mm. Mostantól ovutesztelek is, hogy jobban elcsípjük :)
Lia
Mónika nem akartalak megijeszteni, csak ha cisztás a petefészked fokozott óvatossággal kell alkalmazni a clostyt, főleg ha ilyen sokad szedsz, akkor kétnaponta szoktak uh-t kérni
de biztos tudja a dokid,h mit csinál :)
Üdv Csajok!
Lia ez nagyon jó hír, gratulálok a fele táv akkor már teljesítve!!!
Mónika ne haragudj nem ez volt a cél csak a tapasztalatokra akartuk felhívni a figyelmed és még időben vagy hogy szólj az orvosodnak!!!!!
Sziasztok!
Nagyon elkeseredtem... :( most jövök a dokitól, a helyzet semmit sem változott, 5-8 mm-es tüszőim vannak, 4 mm-es a nyálkahártyám (pedig 1 hónapja szedek E vitamint) :(
A szonográfus doktornőtől pluszba megkaptam, hogy olyan a méhem mint egy tininek, olyan mintha visszamaradtam volna a fejlődésben...mert csak 54x24 mm-es.
Most nagyobb mennyiségben kell E vitamint vagy terhes vitamint szednem, plusz megint Closty és Inofolic.
Rákérdeztem, hogy vérvétel stb hol maradnak, azt mondta az orvosom, ilyenkor nem kell, ugyanis egyértelmű, hogy a fogamzásgátló okozta ezeket a problémáimat.
Mónika
Mónika sajnálom,, sajnos a closty teljesen elvékonyítja a nyálkahártyát :( én most méhpempőt szedek, próbáld ki :)
tisztamehpempo.hu
Sziasztok!
A ma reggeli ovutesztem negatív egyenlőre, de napi 3szor kell tesztelni, ezt mondta a doki. Remélem péntek magasságában lesz ovu, mert a hétköznapjaink nagyon húzósak.
Mónika, sajnálom hogy nem mondtak jó híreket. Én tuti orvost váltanék, aki komolyabban foglalkozna velem. Vagy legalább meghallgatnék még egy véleményt. Felkereshetnél egy endokrinológust, a pco, meddőség, ezek a hormon vérvételek az ő szakterületük. Én kivártam az egy évet és mire jutottam? Hogy nem volt peteérésem! Valószínű a szülés után felborult a rendszerem, tök feleslegesen reménykedtem minden hónapban és szomorkodtam, mikor elkerülhető lett volna. Most legalább látom, hogy van peteérés és reménykedhetek újra! :)
Uncsila, érzel már valamit? Már egy hete volt az inszemed. Csak 18-án fogsz leghamarabb tesztelni?
Lia
Sziasztok
Mónika én is kikérném egy másik orvos véleményét!
Igen, már csak 1 hét van vissza!!!!Semmi különöset nem érzek, néha feszül a méhem néha enyhén görcsölgetek!Próbálom felidézni az első terhességem tüneteit ......
Ja, ez a várakozás még mindig kikészít!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!