Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Sziasztok
Mi is a kistesóra vágyunk már nagyon. Uncsila, Ti mióta próbálkoztok?
Bogika, örülök az eredményednek, mikor mész legközelebb?
Kérdező, sajnálom hogy magad alatt vagy, most sajnos nagyon át tudom érezni. De tényleg nem szabad feladni! Én sem vagyok valami túl jól, ugyan a mensim el is múlt, de ez az újabb egy hónap várakozás ez nagyon hosszú mindig. Én szilveszter előttre nem várom, nagyon jó lenne egy új évi pozi teszt. Tavaly pont karácsony előttre nem vártam, nagyon nagyon magam alatt voltam, mikor megjött és eltelt egy év és most újra reménykedem.
Csajok, ebben a hónapban sikerülnie kell, nem lehet másképp!!!
Lia
Legközelebb hétfőn megyek,mert sajnos szombaton nincs rendelés...pedig az lett volna a 14. nap!
Alig birom kivárni!
Így van,nem szabad feladni! Csupa jó dologra kell gondolni,és sikerülni fog! :)
Sziasztok Lányok!
Jaj Bogikaa nagyon gratula az eredményért mert hát ugye ez már fél siker . . .
Mi kb. 1 éve próbálkozunk és aggodom mert már 36 éves elmúltam . . .
Olyan jó nektek, hogy már látjátok a növekvő tüszőket, én meg még csak remélem, hogy ebben a hónapban is elindul pár tüsző és hogy most végre meg is találunk egyet! Jut eszembe éjjel durva hőhullámaim voltak, el sem hittem, rosszabb volt, mint előzőleg, bár ez legyen a legdurvább mellékhatás.
Lia
Boldog Mikulást Csajok! :)
Lia
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!