Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Sziasztok Csajok
Micsoda jo karácsonyi ajándék lenne ha mindannyian babások lennénk! :)
Uncsila, szerintem is korán teszteltél, szerdán ismetelj, megy a drukk.
Mi elköltöztünk, szerintem szombaton volt ovum, úgyhogy már nincs 2 hét és kiderül. Jövő héten kötik csak a netet, addig telon olvaslak titeket és szorítok hogy szép sorban mind pozitívat teszteljük.
Lia
Sziasztok. Én is csatlakoznék a beszélgetéshez,ha nem gond :)
Márciusban mentem el egy általános vizsgálatra,ahol kiderült,hogy van egy 4centis cisztám. Szépen helyre jöttem,majd mondtam,h babát szeretnénk,de a doktornő nem igazán foglalkozott velem. Miután megtudtam,h petefészekrákkal diagnosztizált egy teljesen egészséges nőt,váltottam dokit. Most ott tartunk,hogy PCO-m van,és IR-em. Peteérésem nem igen. Az idegeskedéstől mult hónapban ismét lett egy 5centis cisztám,ami mostanra eémult. A papirjaimon is a pco helyett csak mikrocisztát ir(nem tudom ennek van-e jelentősége??) Most 28.-ára nem várom,de ha mégis megjön,akkor kezdem a closti kúrát. Az baj,ha utána csak egyszer tudok ultrahangra menni? Előre is köszi,ha elolvassátok és válaszoltok nekem :)
Ági
Sziasztok
Nekem ma egész nap szúr a bal petefészkem, nem túl jó érzés.
Ági, üdv a csapatban. Ebben a hónapban én is csak egy uh-n voltam, az is elég voltt. Én is 28 körül nem várom. Megy a drukk hogy ne kelljen elkezdened a clostit.
Uncsila, tesztelsz holnap? Érzel valamit már?
Lia
sziasztok!
Ági nagyon nem mindegy,hogy pco-d van, vagy cisztád. Én is pco-s vagyok, ez a második clostys hónapom és én is csak egyszer voltam most uh-n,ha baj lenne látná, arra elég. a peteérés időben való elkapásához jó a többszöri uh.
Többiek, mi újság veletek? Én tegnap óta olyan hisztis vagyok :( tuti megjön ez a kankó, elegem van, kivagyok, szerettem volna egy szép karácsonyt :((
Csajok ezt nem fogjátok elhinni van egy halvány pozitív tesztem!!!!!
Azért még csak halkan örülök mert 27.-én visszakell mennem még egy uh-ra.Kaptam napi 400 mg e vitamint és duplán kell adnom az Utrogestant!
Megmertem volna esküdni,hogy negatív lesz!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!