Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Aranyosak vagytok de azért parázok hogy meg is maradjon ,az még 2 hét mire lesz szívhang!
Képem nincs mert Tapolcán csinálták a tesztet + Uh-t a PRI-ben....
Gratulálok én is.. De jó ilyet olvasni.
Igen,igen,tudom,h nem mindegy,h pco vagy ciszta. Beszéltem ma anyukámmal,nála is a peteéréssel volt a gond,és peteérést stimuláló gyógyszer utáni szünetben jöttem én. Ha nálam is ugyanaz van,akkor reménykedem,hogy a closti segiteni fog. A ti párjaitok mennyi idő után mentek el kivizsgáltatni magukat?
Ági
Kérdező, ez még tényleg nagyon korai volt, még van hátra egy hét.
Uncsila, tiszta szuper hogy pozi tesztes karácsonyotok lesz. Érzel már valamit? Émelygés, fáradtság?
Ági, bizzunk benne hogy a closti majd segít. Nekem a férjem még nem volt kivizsgáláson, de ha most nem sikerül akkor jövőre ennek is eljön az ideje.
Bogika, mikor tesztelsz? Megy a drukk!
Lia
Sziasztok Lányok
Ági üdv a csapatban!
Nem igazán érzek semmi egyértelmű tünetet.Picit émelygek de lehet az utrogestan mellékhatása mert megdupláztuk!Azért még fogok csinálni itthoni tesztet mielőtt visszamegyek a dokimhoz!!!Remélem minden rendben lesz!
Bogikaa megy a drukk, lányok ki mikor megy orvoshoz???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!