Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Sziasztok csajok!
Hát,hogy én milyen szerencsétlen vagyok! Ma is kifogtam egy jó dokit! Kb 10 percig matatott bennem,mire megtalálta a dolgokat! A szonográfus nő 3 perc alatt látot mindent!
Endometrium: 11mm
jobb petefészekben 14mm-es tüsző
a balt meg sem találta!!!!
douglasban kis mennyiségű szabad folyadék található!
Jövőhéten megyek a dokimhoz,remélem ő majd felvilágosít mindenről,mert itt nem mondtak semmit! :(
Ez volt a 16. napom,reggeltől szúrkál a petefészkem,mindkettő felváltva!
Mónika, szerintem alapos kivizsgálás nélkül nem is szedhetnél clostit. Nekem nem volt előtte átjárhatóságim, de szerintem még azt is előtte kellett volna megcsinálni, de erről majd holnap beszélek a dokimmal. Nekem is csak hőhullámom van, kész szerencse hogy semmi más.
Bogika, sajnálom, ezeket jól kifogtad! De reméljük majd a saját dokid elmond mindent és hogy sikerül a baba.
Lia
Rá fogok kérdezni, miért nem csinált vizsgálatokat mielőtt felírta a Clostyt..
Bogikaa89
a 11 mm-es endometrium egész jó :) viszont, én is sajnálom, hogy így kifogtad ezt a dokit... :(
Mónika
Sziasztok Csajok , Üdv Mónika a csapatban !
Lia örülök hogy már szebbnek látod a világot, az új otthon és a költözés mindig izgalmas....
Bogikaa szegénykém hát te tényleg kifogtad !
Kedves kérdező látom Te is túljutottál a hétvégén a holtponton!
Mónika , teljesen egyetértek Liával mert minimum egy vérvétel illene ha már kivizsgálásra mentél nem egyből stimulálni kellene , bár nem vagyok orvos de a hormonszinteddel tisztába kellene lennie az orvosodnak.
Nálam semmi extra nincs csak várok és várok hogy 18.-án tesztelhessek .
Igen,nagyon szépen vastagodott a nyálkahártya,pedig féltem a closty miatt! De valószinű,hogy az E-vitamin is segített!
Egyik ismerősöm mondta,hogy akkor van szabadfolyadék a douglasban,ha megvolt a peteérés! Tudtok erről valamit?
Bogika, most utána olvastam ennek a folyadéknak és tényleg azt jelenti, hogy megvolt az ovuláció.
Lia
Köszönöm szépen,hogy Ti is utánanéztetek! :)
Szombaton tudtunk együtt lenni,tegnap egész nap dolgoztam,estére hulla voltam! De remélem még így is lehet siker! :)
Most megijesztettetek... :( semmilyen kezelést nem kapok a PCO-ra, csak closty, hogy összejöjjön a baba... Holnap megyek a dokimhoz vissza UH-ra, megnézi mennyit segített a closty, rá fogok kérdezni erre az egészre! :(
Mónika
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!