Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Sziasztok!
Milyen az első clostys napod Bogikaa?
Lia van már valami sejtésed vagy érzésed ?
Én holnap megyek vissza UH-ra . . .
Sziasztok!
Köszi a kérdést,igazából nem éreztem semmi különöset! Annyi,hogy kicsit mintha rosszabb lett volna a köérzetem,mint szokott! De lehet,hogy csak az időjárástól! De úgy érzem nem úsztam meg ennyivel! :)
Sziasztok
Nekem ma megjött! És ma tudtam meg, hogy terhes a sógornőm, első próbálkozós hónapjuk volt. Azt hiszem voltam már jobban lelkileg, mint most. :(
Uncsila, örülök, hogy van két tüsződ és remélem sikeres lesz az inszem.
Bogika, van már valamilyen mellékhatás?
Kérdező, megy a drukk a holnapi uh-hoz. És csatlakozom hozzád, a második hónap lesz a nyerő!!! :)
Én kedden kezdem újra a clostit, remélem a két ünnep között pozit tesztelek majd!
Lia
Sajnálom,hogy megjött Lia!
Nekem még mindig semmi mellékhatás...ez szerintetek rosszat jelenthet? Kedden megyek UHra! Már alig várom! :)
sziasztok
Lia sajnálom, tök átérzem :( én hétfőn megyek uh-ra
Sziasztok!
Lia sajnálom pedig már azt hittem .....!Csak pozitívan tovább hátha erőt tudsz meríteni a sogornődből.Kedves kérdező nagyon szorítok érted is.Feltétlenűl írd meg hogy milyen lett az UH.Bogikaa ne aggodj nekem se volt semmilyen mellékhatás (2x1-5napig).
Én ma adom be az utolsó Merionalt holnap du. 5-kor meg a Gonapeptylt .Na ennek viszont már van mellékhatása szépen fejfájás-hányinger-hasfályás egész nap bár a cél érdekében ...csak túl ne stimulájon !
Sziasztok!
Ma voltam UH-n,hát megmondom őszintén nem lettem okosabb! Leírom a vizsgálat eredményeit!
Uterus corpusa: 39mmx30mmx35mm
Endometrium: 2mm
Endometrium leírása: a belső méhszáj magasságában 4,7 mm-re szélesedik,polyp suspect Na ez az ami aggaszt! Polipom van?? Volt valakinek ilyen?
Jobb ovárium:34mm x 22mm normál nagyság,szerkezet
Bal ovárium: 28mm x 17mm normál nagyság,szerkezet
Douglasban: szabad folyadék nem látható
Azt hittem már mondanak valami konkrétumot,hogy lát-e tüszőt,vagy valami,de semmi ilyenről szó sem esett! Vagy majd a következő vizsgálaton többet lát? Holnapután megyek megint!
Szia Bogikaa
Az első a méhed nagysága, a második a méhnyálkahártya vastagsága,a polyp suspect az azt jelenti hogy polip GYANÚ de ez nem tény csak gyanú, a többi a petefészkeid méretei .Szerintem azért még ne fesd az ördögöt a falra a következő uh-n már többet látnak mert folyamatosan változik a méhnyálkahártya és a méretek .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!