Ma kezdem a Closty-t, csatlakozik valaki? izguljunk együtt.
Figyelt kérdés
2013. okt. 17. 07:01
51/424 anonim válasza:
Kérdező, Neked még mindig nem jött meg?
Nektek volt valamilyen mellékhatása?
Lia
52/424 A kérdező kommentje:
sajnos még nem, nekem pco-m van, tehát sajnos néha kitolódik a ciklusom, amúgy nekem hőhullámokat okozott a closty
2013. nov. 21. 07:21
53/424 uncsila válasza:
Sziasztok csatlakoznék ha nem gond. Nekem is az első hónap, 5. naptól 2x1 írt fel a doki és a 13. nap kell uh-ra mennem ez a harmadik nap . Az normális hogy semmit nem érzek?
54/424 A kérdező kommentje:
szia uncsila
szerintem nem probléma, nem mindenkinél okoz tüneteket
2013. nov. 21. 12:58
55/424 anonim válasza:
Az is lehet hogy babás vagy és azért nem jön meg!
Nekem az első szemtől kezdve folyamatosan szurkált a petefészkem, egészen az ovulációig, meg nekem is volt hőhullám, de csak éjjel
56/424 A kérdező kommentje:
jaj nekem is éjjel voltak brutál hőhullámaim :) amúgy tegnap megjött, ugyhogy hamarosan kezdhetem a clostyt, és irány az uh :))))
nálatok mizu csajok?
2013. nov. 22. 07:04
57/424 uncsila válasza:
Sziasztok
Nekem holnap lesz az utolsó nap az első kúrából.Kiváncsian várom a hatást szerdán uh-on.
Kedves kérdező sajnálom hogy megjött de látom milyen pozitív vagy .Egyébként valahol azt olvastam hogy a 2. kúra szokott már babát hozni.
58/424 A kérdező kommentje:
hát legyen így :))
2013. nov. 23. 08:27
59/424 anonim válasza:
Első closty kúra, 13- dik napi ultrahang 3 db tuszo a legnagyobb 1,43cm :)
60/424 A kérdező kommentje:
de szuper! egyébként hány naposak a ciklusaid?
2013. nov. 23. 13:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!