Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hétre ki nem várja?...

Andrea33 kérdése:

Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:49
 81/98 anonim válasza:
Én tegnapra nem vártam ma délután teszteltem és pozitív :-)
2013. okt. 24. 23:18
 82/98 anonim ***** válasza:

Nagyon kíváncsi leszek neked mit mond az orvos! Szurkolok!

Az új "kismaminak" is szurkolok, hogy minden rendben legyen!

Nekünk ez volt az első hónap próbálkozásunk. Tegnap este még hánytam is, az is lehet valamilyen vírusom van, bár nincs lázam...

Annamari

2013. okt. 25. 05:53
 83/98 anonim ***** válasza:
Andi! Ez pozi, én is látom! 81-nek gratula, a többieknek megy a drukk! T.
2013. okt. 25. 08:16
 84/98 A kérdező kommentje:
Ma nincs a dokim! Én is látom, de egy hét után sokkal erősebb kéne legyen szerintem. Először megörültem, aztán elgondolkodtam. Szerintem ez negatív, vagy szellemcsík. :( majd kiderül! Veszek egy másik tesztet.
2013. okt. 25. 10:13
 85/98 anonim ***** válasza:
szerintem is pozitiv! :) nekem még nem jött meg, ez a 30-31. napom... de szerintem bukta. szerdán csináltam tesztet, totál negativ volt :(
2013. okt. 25. 15:27
 86/98 anonim ***** válasza:
Ne haragudj kedves kérdező én nekem ez a teszt sokszor mutatott ilyen eredményt még erősebbet is mégsem lett baba,szerintem próbálj ki egy másfajtát!
2013. okt. 26. 16:59
 87/98 A kérdező kommentje:
Nem haragszom, én is így gondolom! Most betegek is lettünk, holnap veszek egy tesztet és azért megpróbálom! Majd jelentkezem! Mindenkinek továbbra is szorítok!:)
2013. okt. 26. 18:49
 88/98 A kérdező kommentje:
Kivel mi újság? Kismamánk volt dokinál? Írjatok légyszi! Én 13-ra nem várom majd. Kezdődik újra az izgulás.:)
2013. nov. 4. 19:20
 89/98 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nekem továbbra sem jött meg, tüneteim vannak, de múlt hét elején még negatív volt a tesztem. A héten mindenképpen újra tesztelek. Pár napja magnéziumot kell szednem, mert különben fáj a hasam. Nagyon kíváncsi vagyok már mi van velem, orvoshoz 2 hétig nem tudok menni. Érdekel engem is kivel mi van azóta! És persze szorítok mindenkinek! :) Annamari
2013. nov. 4. 19:44
 90/98 A kérdező kommentje:
Tesztelj Annamari! És írd meg!:) drukkolok! Mióta késik?
2013. nov. 4. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!