Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hétre ki nem várja?...

Andrea33 kérdése:

Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:49
 51/98 Bogikaa89 ***** válasza:
Szia! Èn veled tartok,holnapra nem vàrom! Tegnap volt egy kis ròzsaszin maszatom! Cicim derekam leszakad,hasam màtol kezdve szurkal! Remèlem baba lesz! Àprilistol probalkozunk! :)
2013. okt. 20. 18:15
 52/98 A kérdező kommentje:
Mi is áprilistól!:) akkor neked még lehet sikerül! Akinek erős pozi lett a tesztje, vele mi újság? Minden rendben? Lehet hangosan gratulálni?
2013. okt. 20. 19:25
 53/98 Bogikaa89 ***** válasza:
Remèlem! Keddre gondoltam,hogy tesztelek! Fèlek,mert minden hònap csalòdàs! Remèlem most sikerül! :)
2013. okt. 20. 19:36
 54/98 anonim ***** válasza:

Szurkolok továbbra is! Remélem karácsonyig összejön mindenkinek!

Én megyek orvoshoz, mert valami nincs rendben velem. Tegnap nagyon elkezdtem görcsölni, valamilyen darabok jöttek ki, kevés világos vérrel. A görcsölés megszűnt, vérzés alig, de a hasam alja nagyon érzékeny, néha fáj, a melleim is fájnak. A babát szerintem kizárhatjuk, mert ha volt is kezdetlegesen, akkor tegnap valószínűleg el is ment. :(

2013. okt. 20. 21:11
 55/98 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Ne add fel! Azonnal orvos és kapsz gyógyszert! Sokan vannak így! Màjusban én is így jártam, aztán hormonvizsgálat. De nekem nem volt erős pozi tesztem, csak halvány! Feltétlen írj majd hogy alakult, nagyon-nagyon szorítok neked és Boginak is! Örülök hogy rátok találtam itt, remélem tartjuk a kapcsolatot! Andi
2013. okt. 20. 21:22
 56/98 Bogikaa89 ***** válasza:
Köszi szèpen,remèlem neked is minèl elöbb összejön! Ha nem jön meg kedden tesztelek! Ti is irjatok ha van valami! :)
2013. okt. 20. 21:44
 57/98 anonim válasza:
Sziasztok! Én szerdára NEM várom :) Nekem ha minden igaz 9-én volt peteérésem. Mi minden nap együtt vagyunk, lehet ez sem a legjobb de hát ez van :) Tehát 9-én volt peteérésem akkor tegnap , ma van a beágyazódás vége ha jól számolom. A 7végén kicsi szúrás éreztem jobb oldalon de nem tartott sokáig. Ma olyan érzésem van mintha meg akarna jönni. Hol ezt érzem, hol semmit. A melleim is a napokban jobben fájtam mára már enyhültek, de mégazért fáj, de nem annyira érzékeny.A mellbimbóm sem érzékeny egyáltalán.Szerintetek ez most mensi kezdete vagy kisbaba? :)
2013. okt. 21. 13:56
 58/98 A kérdező kommentje:
Ebből még bármi is lehet. Szorítok! :)
2013. okt. 21. 14:08
 59/98 anonim válasza:
Az biztos, de remélem nem a mensim lesz az.Köszi, h szorítasz :))) Jelentkezem majd mindenképpen :)
2013. okt. 21. 14:25
 60/98 Bogikaa89 ***** válasza:
Hát én nem tudok semmi jót írni sajnos,ma reggel kicsit barnáztam! Mivel dolgom volt,tettem is fel egy tampont,mondom biztos megjön! De a tampon is szinte "üres" volt és most sincs semmi! Tesztet nem is vettem! Na majd kiderül! :) Szorítok Neked,aki a napokra nem várja! :)
2013. okt. 21. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!