Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.
Egyetértek, amíg nem jön meg addig mindenki reménykedhet! Tovább megy a drukk mindenkinek!
Nekem se jött még meg, de ha a hőmet nézem, hogy mióta van megemelkedve, az 8 nap, tehát hétvégén legkésőbb meg kell jöjjön, de már a 39. napon vagyok, ez az ami durva, mert ilyen még sose volt, nagyon-nagyon hosszú így ez a ciklusom valami nem stimmel most.
A melleim azok továbbra is rettentően fájnak, teljesen kikerekedtek, rájuk se ismerek úgy megduzzadtak és fájnak is, ma egész nap fájnak pl.
R.
Lányok!!!Amíg nem jön meg, addig bármi lehet.Ha kis cseppekről van szó, ha pedig késésről. R.! Én a helyedben elmennék dokihoz a jövő héten, ha hétvégéig nem jön meg és a teszt negatív! Olvastam, volt olyan kismama, akinek nagyon kevés Hcg-t tartalmazott a pisije, és három hónaposan is negatív volt a teszt! Szerintem mindig van remény!:)))HINNI KELL!!!!Nekem is volt ma bent tisztasági betét, de nem jött meg. Holnap reggel tesztelek egy 25-sel! Igazából úgy vagyok vele, ha most nem, akkor még bizonyára lelkiekben valamit fejlődnöm kell, hogy jó anyuka legyen belőlem, és mellesleg akkor következő hónapban fogyókúra is folytatva lesz! Ha meg igen, akkor végre rászánom magam, és elmegyek az okmányirodába, és végre hivatalosan is felveszem a férjem nevét...:)T.
U.i.: A fejleményekre kíváncsi vagyok!
Ezek szerint még mindannyian esélyesek vagyunk! :) Én nagyon fel vagyok puffadva, szurkál odalenn, cicik érzékenyek, a derékfájásom enyhült valamit. Ez a 29.-ik napom, de nekem 30-31 naposak a ciklusaim. Már megvettem a tesztet, de pénteknél hamarabb nem hiszem, hogy lenne értelme megcsinálni.
(Kedves Kérdező! Ne negatívan állj a dolgokhoz! Tudod a vonzás törvénye...)
Na de továbbra is drukk mindenkinek! Írjatok majd!
A.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!