Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hétre ki nem várja?...

Andrea33 kérdése:

Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:49
 31/98 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező! Most akkor megjött? Mert ha csak enyhe vérzés volt akkor nincs még veszve minden.
2013. okt. 16. 08:36
 32/98 A kérdező kommentje:
Hát azóta semmi változás. De ma biztos meg fog jönni. Érzem. :( Nálad?
2013. okt. 16. 10:56
 33/98 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni, de egyenlőre még nincs menstruációm. Péntekig ha nem jön meg tesztelek újra. Nagyon szorítok neked!!! Még egyáltalán nem biztos, hogy megjön.
2013. okt. 16. 11:34
 34/98 anonim ***** válasza:
Nekem is olyan érzésem van, hogy mindjárt megjön. Feszít a hasamalja nagyon, hát kíváncsi vagyok...
2013. okt. 16. 11:51
 35/98 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Drukkolok nektek! Írjatok, ha van fejlemény!T.
2013. okt. 16. 11:52
 36/98 anonim ***** válasza:

Egyetértek, amíg nem jön meg addig mindenki reménykedhet! Tovább megy a drukk mindenkinek!

Nekem se jött még meg, de ha a hőmet nézem, hogy mióta van megemelkedve, az 8 nap, tehát hétvégén legkésőbb meg kell jöjjön, de már a 39. napon vagyok, ez az ami durva, mert ilyen még sose volt, nagyon-nagyon hosszú így ez a ciklusom valami nem stimmel most.

A melleim azok továbbra is rettentően fájnak, teljesen kikerekedtek, rájuk se ismerek úgy megduzzadtak és fájnak is, ma egész nap fájnak pl.

R.

2013. okt. 16. 17:13
 37/98 A kérdező kommentje:
Hát még nem jött meg! Egész nap egy tisztasági betéttel voltam. Pár csepp volt rajta. Inkább pisilés után, de akkor sem mindig. Cicim még fáj! Hát nem tudom mi ez. Ilyen még nem volt. Ha volt egy csepp, utána pár óra múlva megjött. De biztos meg fog! Nem vagyok olyan szerencsés. Ti mikor teszrelnétek? Mit gondoltok? Kérlek írjátok le őszintén a véleményeteket!
2013. okt. 16. 18:35
 38/98 anonim ***** válasza:

Lányok!!!Amíg nem jön meg, addig bármi lehet.Ha kis cseppekről van szó, ha pedig késésről. R.! Én a helyedben elmennék dokihoz a jövő héten, ha hétvégéig nem jön meg és a teszt negatív! Olvastam, volt olyan kismama, akinek nagyon kevés Hcg-t tartalmazott a pisije, és három hónaposan is negatív volt a teszt! Szerintem mindig van remény!:)))HINNI KELL!!!!Nekem is volt ma bent tisztasági betét, de nem jött meg. Holnap reggel tesztelek egy 25-sel! Igazából úgy vagyok vele, ha most nem, akkor még bizonyára lelkiekben valamit fejlődnöm kell, hogy jó anyuka legyen belőlem, és mellesleg akkor következő hónapban fogyókúra is folytatva lesz! Ha meg igen, akkor végre rászánom magam, és elmegyek az okmányirodába, és végre hivatalosan is felveszem a férjem nevét...:)T.

U.i.: A fejleményekre kíváncsi vagyok!

2013. okt. 16. 19:23
 39/98 A kérdező kommentje:
Én úgy döntöttem holnapot még megvárom, hogy mi lesz. Továbbra is csipp-csepp, vagy megjön rendesen. Ha nem jön meg, péntek reggel ellövöm a drága tesztemet. Próbálok HINNI és BÍZNI! Jól esik a bíztatás. Köszönöm! :)Bár én tényleg nem reménykedem.
2013. okt. 16. 19:28
 40/98 anonim ***** válasza:

Ezek szerint még mindannyian esélyesek vagyunk! :) Én nagyon fel vagyok puffadva, szurkál odalenn, cicik érzékenyek, a derékfájásom enyhült valamit. Ez a 29.-ik napom, de nekem 30-31 naposak a ciklusaim. Már megvettem a tesztet, de pénteknél hamarabb nem hiszem, hogy lenne értelme megcsinálni.

(Kedves Kérdező! Ne negatívan állj a dolgokhoz! Tudod a vonzás törvénye...)

Na de továbbra is drukk mindenkinek! Írjatok majd!

A.

2013. okt. 16. 20:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!