Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.
Sziasztok!
Most jöttem az orvostól, semmi rendellenességet nem talált, de azt mondta terhesség gyanúja áll fenn, lehet késői peteérésem volt, és abból lesz baba, bár most még nem látta az uh-n. Hétfőig kell várnom egy újabb teszteléssel, és utána majd látjuk. A melleim vasárnap óta fájnak, duzzadtak, égnek a mellbimbóim, állandóan pisilni járok, ma már hányingerem is volt, de lehet csak az idegességtől. Vérzésem azóta sem volt, csak barnás folyásom. Már nagyon kíváncsi vagyok mi is történik bennem.
Mindenkinek továbbra is drukkolok!
Annamari
Ma este hányingerem volt nagyon! Megjött ugyan egy napra, de teszteltem ma egyet. Egy hét után.
Szerintetek ez most mi? Csak én látok ott vmit? De egy hét után erősebb kéne legyen nem? Kérlek írjatok! Andi
kérdező ! hááááát ;) talán akkor ??? ;)
annamari! mikorra nem várod?
Andi! Én egyértelműnek látom!!! Pozitív! :) Lehet mégis csak összejött? Huuu, csinálj még egyet két nap múlva! Jajj de jó is lenne, szurkolok nagyon!
Nekem szombat volt a 31.-ik napom, és általában 30 napos ciklusaim vannak. Nekem barnás folyásom volt, vérzés nem.
Annamari
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!