Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hétre ki nem várja?...

Andrea33 kérdése:

Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:49
 41/98 anonim ***** válasza:

Nem bírtam ki, és reggel megcsináltam a tesztet, ez a 30.-ik nap. Ugyan nem jött meg, de a tesztem negatív. Ha baba lenne már ki kellett volna mutatnia szerintem. :(

Nektek pedig szurkolok!

A.

2013. okt. 17. 07:21
 42/98 anonim ***** válasza:
Az optimista hozzáállás szerintem sokat segít, amíg nem jön meg, vagy máshogyan, addig van remény! Ma megcsináltam a tesztet (25-ös OneStep) és megjelent időn belül a halvány második csík.:)Veszek még tesztet, és bízunk benne, hogy erősödik.Aztán mehetek az okmányirodába!T.
2013. okt. 17. 08:24
 43/98 A kérdező kommentje:
Nekem ma sajnos reggel rendesen megjött. :( Kedves utolsó halkan gratulálok Neked! És irigykedem! Vigyázz magadra!
2013. okt. 17. 13:48
 44/98 anonim ***** válasza:
Sajnálom kérdező!Mióta próbálkoztok?T.
2013. okt. 17. 14:55
 45/98 anonim ***** válasza:

Most olvasom, sajnálom. :( Ne keseredj el, össze fog jönni!

Neked viszont "T" gratulálok, és jó egészséget kívánok!

Nekem ugyan nem jött még meg, de mivel negatív a tesztem...

További minden jót mindenkinek!

A.

2013. okt. 17. 15:44
 46/98 anonim ***** válasza:

Nekem reggel úgy tűnt, hogy megjött, de levált 2 egybe megalvadt darab ekkor volt mensis érzésem is és azóta SEMMI! Bocs a szóhasználatért, de ez volt. És ennyi, azóta semmi pedig felraktam a tampont is, de üres maradt és mensi érzésem sincs, csak reggel volt egy pár percig és kész.

Valami nem stimmel most, lehet ezért is késett? Ez most azt se tudom mi? Reggel volt egy-két megalvadt DARAB, és nem folyt és ennyi volt!

R.

2013. okt. 17. 16:23
 47/98 anonim ***** válasza:
R! Szerintem okozhatta, bár nem vagyok nőgyógász. Ha nem jön meg, akkor menj el feltétlen. Legalább kiderül, hogy van-e baba a dologban. T.
2013. okt. 17. 17:47
 48/98 A kérdező kommentje:
Április óta próbálkozunk! Írj majd hogy mi lett veled? Erősödött a teszt? Szorítok!
2013. okt. 17. 19:43
 49/98 anonim ***** válasza:
Elhiszem, hogy nagyon várjátok, ha már április óta próbálkoztok. Most du. is csináltam egyet, az sokkal erősebb -szinte piros- lett. Ami tök jó! A hasam picit fájdogál,levert, fáradt vagyok, és más nem bírok enni, mint májat májjal...:) Majd vasárnap reggel tesztelek szerintem legközelebb vagy szombaton, és jövő héten megyek dokihoz.Írjátok meg a fejleményeket! T.
2013. okt. 17. 19:59
 50/98 A kérdező kommentje:
Kivel mi újság? Hogy alakult nálatok? Van aki velem tart ebben a hónapban, mert nem sikerült neki? Sziasztok!
2013. okt. 20. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!