Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hétre ki nem várja?...

Andrea33 kérdése:

Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:49
 61/98 anonim válasza:
Nekem semmi barnázás nincs.De ez úgy tudom nem törvényszerű. Nem mindenki barnázik, de ahogy itt és máshol olvasom nagyon sok mindenkinél van ilyen.Nekünk ez a második hónap h próbálkozunk és nagyon szeretnénk már. Remélem nem fog megjönni.Szerdán esedékes.Őrület ez a várakozás!!!! :) Bogi neked nagyon szurkolok :))))Teszt után írj :)
2013. okt. 21. 17:07
 62/98 Bogikaa89 ***** válasza:
Hát ha holnap sem jön meg rendesen,csak ez a rózsaszines-barnás valami,akkor csinálok tesztet! Majd írok! :) Neked pedig nagyon szurkolok,hogy baba legyen! Első lenne? Te is írj mindenképpen! :)
2013. okt. 21. 18:10
 63/98 anonim ***** válasza:
Szépen erősödik azóta is a második csík.:) Majd csak két hét múlva megyek orvoshoz, szeretnék már szívhangot is hallani, meg is beszéltem a kis ebihalacskánkkal.Az émelygés egyre durvább, kétszer már hánytam. Alig bírok enni. Délután 2-re annyira fáradt vagyok, hogy majd bealszom. De Érte, bármit megtennénk a férjemmel. Akik nem várják a napokban, azoknak megy a drukk ezerrel! T.
2013. okt. 21. 18:51
 64/98 anonim válasza:

Sziasztok,hu csajok nem semmi ki miken megy keresztül!Végig olvastalak titeket :) Remélem nembaj ha énis csatlakozom?!

Énnekem 28-30napos ciklusaim vannak most vagyok a 26.on igy ÉNSEM VÁROM A "GONOSZT"!:(Sajnos nekem év elején volt egy 8hetes vetélésem,azóta junius óta probálkozunk.Most elkezdtem ovutesztelni,9.én a teszt csík hasonló volt a kontrollhoz nem a túl erős csík de ott volt jól láthatóan.Együtt voltunk 5-6-8-9-10-11-15-16-18-és tegnap 20.án is.Remélem elcsiptük már a nyák állagbol is itélve..azóta párnapja nekiáll szurkálni a hasam..hol itt hol ott..néha megis ijedek hogy mitől de csak jóra akarok gondolni.Volt hogy együtt akartunk még lenni de ez miatt nem ment jól a dolog:/:(..aztán néha puffadás..lustaság-de most annyira hű de kívánós nemvagyok mint az elsőnél:( azért reménykedem pedig már nehéz minden hó csalódás után.Ma reggel nembirtam és kiprobáltam a "jóstesztet" terhességivel nemlátni,vagyis ÉN valamit látok de az kevés,aztán ovu tesztel pedig ott a halvány 2.csík..dehát sajna azis bármi lehet..ti hogyvagytok ?DRUKK MINDENKINEK:)

2013. okt. 21. 19:10
 65/98 A kérdező kommentje:
Kedves T.! Gratulálok tiszta szívből! Nagyon szerencsés vagy, hogy elsőre sikerült! Vigyázz magatokra nagyon! Nekünk újabb hónap, újabb remény!
2013. okt. 21. 20:33
 66/98 anonim ***** válasza:

Kedves T.! Szívből örülök, hogy sikerült, jó egészséget kívánok nektek! A többieknek meg továbbra is szurkolok. Ma beszéltem az orvosommal, és csütörtökön megyek hozzá. Valami nagyon nincs rendben velem. Ha a szombati dolog nem történt volna simán azt mondanám terhes vagyok. Mondjuk azóta sem jött meg normálisan, csak maszatolás van. Lehet csinálok még egy tesztet csütörtökig. Ha meg az orvos nem talál semmi rendellenességet, akkor folytköv ebben a hónapban. Ez lenne a második próbálkozás. Eddig kétszer voltam terhes, csak a második méhen kívüli volt. De mind a kettő azonnal összejött.

Várom mindenkitől a fejleményeket, én is jelentkezem majd!

A.- Annamari

2013. okt. 21. 21:08
 67/98 Bogikaa89 ***** válasza:
Gratulálok! :)
2013. okt. 21. 21:10
 68/98 anonim ***** válasza:
Lányok, olyan jó, hogy így összejött ez a kis csapat! A barnázás nem feltétlen mindenkinek van, nekem sem volt. Amúgy azon gondolkodtam, hogy egy kis lélek, hogyan és mikor választja ki a szüleit. Mielőtt mi belevágtunk volna az egészbe, feltettem magamnak a kérdést, miért is szeretnék kisbabát, azontúl, hogy jó lenne, ha a szerelmünknek lenne gyümölcse. Egyre mélyebbre ástam magamba, és hát elég kemény következtetésekre jutottam. Nehéz dolog magadnak nem hazudni. Attól kezdve sikerült lazábban (már amennyire lehet) hozzáállni a dolgokhoz. Most azon dolgozom, hogy bízzak a babában, hogy egészségesen, szépen fejlődik bennem, és parázzak emiatt!Írjatok, mi van veletek! Puszi mindenkinek! T.
2013. okt. 22. 09:02
 69/98 anonim válasza:
sziasztok én holnapra nem várom de szerintem meg fog jönni mert előtte mindig pattis vagyok és fáj a mellem most is de a mellfájás el szokott múlni pár nappal előtte most meg nem múlik el és nagyon érzékeny. Majd kiderül azért reménykedek :-) K.
2013. okt. 22. 10:23
 70/98 Bogikaa89 ***** válasza:
Hàt csajok nekem megjött sajnos! :( de nem baj,megyek hormonvizsgàlatra,aztàn remèlem minèl hamarabb sikerül! Nektek meg megy a drukk! Puszi! :)
2013. okt. 22. 11:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!