Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.
Nálam még mindig semmi. Én holnap veszek tesztet ha nem jön meg akkor se és holnapután tesztelek.
Már 1 hete késik, ilyen még nem volt, ezért érdekes az egész...de biztos csak valami hormonprobléma...
Nincs olyan szerencsém hogy nekem sikerüljön csakúgy magától, mert régóta nem jön már össze.
R.
Sziasztok
Szerintem nálam még az is lehet, hogy később volt ovulációm, mert most van 6. napja fent a hőm. És lehet ezért csúszik a mensim is. Bár még ilyen sose volt, hogy így kitolódott, mindig pontosan jött, most meg már 8 napja késik.
De én amúgy erre tippelek hogy ezért késhet, mert később volt most ovulációm, mert most már 6. napja a hőm fent van.
Ám azért egy tesztet veszek és holnap reggel megcsinálom mindenesetre, úgyis nagyon régen csináltam már.
De szerintem tuti a késői ovuláció miatt csúszik a mensi is. Sajnos a görbém ezt mutatja. :( Így biztosra veszem hogy nekem azért késik mert késett az ovulációm is. :(
Nagyon drukkolok mindenkinek!
R.
Én nem bírtam ki, ma teszteltem egy szép szellem/száradási csíkosat. Bár messze még a csütörtök. A férjem szerint ez a teszt dolog addiktív egy műfaj, mert addig felesleges tesztelni, amíg nem késik. Ebben igazat kell, hogy adjak neki. Mondjuk nálunk ez az első úgymond próbálkozási hónap, vagyis amikor nem védekezünk, csak élvezzük a dolgok kellemesebb részét.
T.
Hát úgy bírom ki hogy én már hozzászoktam hogy mindig megjött a mensim. De most már 8 napja késik, ezért vettem tesztet, mert ilyen még nem volt, hogy ennyit késsen, 37. napomon vagyok már. Holnap reggel megcsinálom a tesztet. De szerintem negatív lesz, én mindig csalódtam, ezért nem is reménykedem. Ha negatív lesz és még 1 hétig nem jönne meg akkor lőném el a következő tesztemet. Mivel kettőt vettem ma. Két fajtát: az egyik az x-epil a másik meg facelle. Nem is tudom melyik a megbízhatóbb. Szerintetek? De talán a facelle-t fogom ellőni.
R.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!