Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jövő hétre ki nem várja?...

Andrea33 kérdése:

Jövő hétre ki nem várja? Izgulunk együtt? Én szerdára-csütörtökre nem várom. Nagyon szorítok mindenkinek, várom kinél mi újság, együtt jobb.

Figyelt kérdés
2013. okt. 11. 20:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/98 anonim ***** válasza:

Október 17-18 kellett volna megjönnie, 19.-étől 2-3 napig barnás folyásom volt. Ami érdekes, hogy a hőmérsékletem se esett vissza azóta, most is 36,8-at mértem. Mivel szeretnénk babát, rendeltem 30 db tesztet a vateráról. Elvileg holnap megkapom és este tesztelek. Talán közvetlenül mensi előtt eshettem teherbe, nem tudom. De már nagyon kíváncsi vagyok mi van.

Annamari

2013. nov. 4. 20:53
 92/98 A kérdező kommentje:
Mi újság Annamari?
2013. nov. 6. 19:55
 93/98 anonim ***** válasza:
Szia! Ma reggel próbáltam ki a tesztet, de negatív lett. A hőmérsékletem még mindig fenn van, fájnak a melleim, meg minden egyéb tünet meg van. Nem értem már ezt az egészet. Nem görcsöltem rá a témára sem, mivel a folyás után úgy gondoltam nem lehet baba a dologban. Pár napra rá kezdődött minden. Most már lassan ideér a következő mensi idő is (17.-e), majd meglátjuk mi lesz. Addig már nem megyek orvoshoz. A fura az, hogy nem volt semmilyen folyásom, pedig mindig szokott, sőt lehet furán hangzik, de korábban én havi kétszer tapasztaltam a tojásfehérje szerű folyást. Ciklus elején és végén. Nagyon fura ez az egész. Veled mi a helyzet?
2013. nov. 7. 10:04
 94/98 A kérdező kommentje:
Nálam is valami fura...jövő szerdán kellene megjönnie. Ma vagyok a 22. napon. És tegnap csak úgy, mert fájdogál többször a hasam, mint mikor megjön, meg peteéréskor, csináltam egy ovu tesztet és full pozitív lett, de csak később néztem rá. Most nem tudom mi van, mert a 12-13. nap körül már volt ovum. Szerinted? Nálad is érdekes. Én már elmentem volna orvoshoz.
2013. nov. 7. 11:32
 95/98 A kérdező kommentje:
Ja és tegnapelőtt még halványabb volt, mert akkor is teszteltem. Nem értem. Neked már mutatnia kellene a tesztnek a terhességet,nem? Eltelt 14 nap azóta, még ha mensi napján estél is teherbe. Menjél szerintem dokihoz.
2013. nov. 7. 11:35
 96/98 anonim ***** válasza:
Mindenképpen elmegyek majd, de mostanában nem tudok. Meg már megvárom a következő mensit. Szurkolok Neked!
2013. nov. 7. 12:48
 97/98 A kérdező kommentje:
Lányok kivel mi történt? Kismamák hogy vannak? És akinek nem sikerült, eltelt egy újabb hónap! Én szerdára nem várom!
2013. nov. 8. 20:06
 98/98 Bogikaa89 ***** válasza:
Szia! Én 19.-re nem várom! Azóta voltam vérvételen,ultrahangon,majd csütörtökön megyek vissza a dokihoz az eredményekkel! Minden másnap együtt voltunk eddig,remélem sikerült! :) Veled mizu kedves kérdező? :)
2013. nov. 12. 23:07
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!