Ki nem várja októberben?
Jó reggelt!
Reggeli teszt negatív. Kedvem ettől rossz. Férjem szerint ne csüggedjek, mert ő biztos a babában, hogy ott van (máskor nem szoktam elviselhetetlen lenni).
Már 5 napja késik.
Üdv: M
M! Még mindig nega a teszted? A bizonytalansàgnàl rosszabb nincs is...meglàtod + lesz az a teszt, biztos később volt peteérésed :)
Kedves utolsó! Gratulàlok a + tesztnek :) én is ilyet szeretnék 1 hét múlva :) azt viszont rettenetesen sajnàlom ami a pàroddal van! Semmit nem vettél észre? És mit szól hogy terhes vagy? Együtt maradtok vagy hogyan tovàbb? Neked most az a legfontosabb hogy magaddal és a picúrral törődj, próbàlj meg ne idegeskedni. Hàtha ez csak egy fellàngolàs amo hamar el is múlik. Fel a fejjel még ha nen is könnyű. Gondolj a kisbabàdra ") K
82-es: HATALMAS GRATULÁCIÓ! ANYA LESZEL!!!
Ami férjedet illeti: volt már hasonló baráti körben... Amikor megtudta a férj, hogy apuka lesz, 180 fokos fordulat, másik nő már nem kellett, hiszen az újdonsült kolléganő csak egy izgalmas újdonság volt, amiből bármi lehet, de bizonytalan. Viszont a feleség kedves, megértő, már ismert személy, akivel sok minden összekötötte és ráadásul egy babával volt várandós!!! Így egyetlen pillanat alatt meghozta a döntést és azóta is szerető apuka és jó férj. Ráadásul férjem legjobb, gyerekkori barátja, így részletesen ismerjük a lelki háttéret és hatást, amit a baba jelentett a férjnek.
Nagyon vigyázz magadokra és irány a doki :)
Annyira örülök, hogy sikerült nektek :) Én is ilyet szeretnék!!!
Most hanyadik napon lett neked pozitív a teszt? És milyet használ? Reggeli első vizeletből? Mindent, részletesen és ne feledd, hogy hamarosan anyuka leszeeeeeeeeeeeeeeeeeel :)
Gratulálok a babához! Viszont nagyon sajnálom, hogy a férjeddel ez van:( Nagyon nehéz lehet... De egy baba mindig egy kincs.
Sajnálom akiknek megjött, nekem holnap fog elmúlni a menzeszem én is meglepődtem, bár tudtam, hogy nem lesz baba, csak túl korán jött meg:S
KITARTÁS!
Szokás szerint nyitok majd egy "Ki nem várja novemberben" csoportot jó? :)Tudjátok, új hónap, új remények ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!