Ki nem várja októberben?
Az ovuteszt olyan hogy egy 28 Napos ciklus esetén kb a 10. naptól elkezded használni(pisibe mártogatod) és ha a teszt csík ugyanolyan erös vagy erösebb mint a controllcsík,na akkor kell akciózni,mert kb 24 órán belül kilöködik a petéd. Nekem múlt hónapban szép + is lett idöben,akkor még csak tesztelgettem hogy müködik...Most mikor meg élesben próbálkozunk,tessék felborul minden,azt sem tudom mi van... :D
Az ovus fájdalom nálam olyan hogy elkezd szúrkálni azon az oldalon ahol a petém érik,görcsölget 1 de max 2 napig. Valamint nekem van hol több hol kevesebb nyúlós nyákom is.
Most meg már ez a 3. napja hogy görcsölök+zsibbad a hasam.
Esetleg azt is tudod, hogy 23 napos ciklus esetén mikor érdemes használni az ovu tesztet? A ciklus 10. napján szokott lenni ovum (ciklus.hu szerint) és erre 14. napra jön meg. Lehet, kipróbálom én is.
Most ezeket csinálom a baba érdekében:
- vitaminok: MagneB6 (2*2), folsav (1*1), halolaj kapszula (1*1), elevit (1*1)
- méregtelenítés, hormonok belövése, peteérés aktivizálása: méhpempő (2*1g)
Mióta ezeket szedem, elég aktív lettem, alig fáradok el és állandóan jó kedvem van.
Te is szedsz valamit?
Üdv: MM
Köszönöm a tanácsot.
Párom nem rossz ember. Mindösszesen csak hideg típus. Jó dolgok? Nem nagyon történnek úgymond amire kimagaslóan azt mondanám, hogy "ezzel boldoggá tesz". Már egy ideje magamban tartom a lelket és próbálok nem ezekre gondolni. Igazából a testi kontakt nagyon hiányzik. Nem szokta azt se mondani, hogy szeret (ő azt szokta mondani hogyha nem így lenne, nem lenne velem, mondani meg felesleges). Nem szokott szépeket mondani, udvarolni vagy virágot hozni. Szóval, igazából lakótársak vagyunk. Természetesen én vagyok a hülye, mert még mindig hagyom ezt és ne vegyétek nyavalygásnak, csak kíváncsi voltam a véleményetekre. Ugyanis én is látom a helyzetet, külsős szemmel pedig még egyszerűbb a megoldás. Csak hát megtenni a lépést nehéz. Nekem elvileg ma lesz az ovum, mára lőtte be a ciklus.hu és tegnap majdnem együtt voltunk, de mondjuk úgy h addig kényeztettem amíg nem jutottunk tovább. Talán belülről irányított valami, hogy most nem kellene vagy nem tudom... Viszont ha becsúszna a baba, akkor is felfogom nevelni ha kell egyedül. Természetesen nem lenne jó ha nem családban nőne fel, de soha nem vetetném el ha teherbeesnék.
És köszönöm a tanácsokat és a meglátásokat, azért sokat segítenek!
Ti meg meséljetek ám, hogy hogyan halad a babaproject! :)
Huhh, te aztàn jó sok mindent szedsz :) én elevitet minden nap, folsavat pedig minden màsnap szedek. MagneB6ot tegnap vettem be először a görcsök miatt.. nagyon úgy érzem hogy kisbabàm lesz :)
Ha ilyen rövidek a ciklusaid szerintem ahogy elmúlik a meszeszed elkezdhetsz ovutesztelni.
Mióta próbàlkoztok?
Kedves kérdező!
Nem hangzik vmi bíztatóan a helyzeted...ebben neked kell döntened...így szeretnéd leélni az életed vagy sem? Kènyezteted és utàna semmi? Milyen dolog ez? Ő nem kívàn téged?
Nekem elvileg 10 èn nem kellene megjönnie...de ha korai peteérésem volt akkor jövőhètvégén tesztelek, akkor kiderül hogy beigazolódott e a gyanum :) drukkolok mindenkinek. Kriszta
Mi tavaly kezdtük, de ősszel is és idén januárban is elvetéltem. Doki szerint elég 2 hónap kihagyás vetélés után és lehet újra próbálkozni, de vitamint csak 1 hónapja szedek, talán így előbb összejön.
Folsavat elég csak 2 naponta szedni? Bár talán fiatal vagy (fiatalabb mint én) és azért.
Egy újabb kérdés: ki hány éves és a párja - férje hány éves?
Férjemmel mindketten 38 évesek leszünk idén és 2. babát szeretnénk.
Én azért szedem 2 naponta mert van az elevitbe is...
Àprilis óta próbàlkozunk, sajnos én júliusban vetéltem el az első babukàval.
Én 25 a pàrom 31 éves.
Kriszta!
Milyen ovu tesztet használsz, hol veszed és mennyiért?
Marcsi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!