Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja októberben?

Ki nem várja októberben?

Figyelt kérdés
Új hónap, új remények, új izgalom.

2013. szept. 15. 11:25
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/107 anonim ***** válasza:
100%

Maya: mikor nekem késve jött meg, akkor úgy számoltam mint előtte normál ciklusnál, mert ha a késés egy technikai terhességtől volt (azaz majdnem összejött a baba, de valami mégsem volt éppen akkor tökéletes), akkor nincs indok a PÉ kitolódására. Hogy még biztosabb legyek a következő PÉ idejében, az eredeti PÉ kiszámolása után kiszámoltam a csúsztatásos PÉ-t és a kettő között huncudkodtunk a férjemmel :)

M

2013. okt. 11. 13:09
 92/107 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Várjuk az új topikot :) Azért még októberből van pár nap.

2013. okt. 11. 13:19
 93/107 anonim ***** válasza:
100%
Akkor így teszek én is. :) Neked sok sikert! Kérdező én biztos benne leszek a következő csoportban is! :)
2013. okt. 11. 13:20
 94/107 anonim ***** válasza:
100%
Előttem szóló! De akiknek már most októberben megjött, azok már novemberben nem várják! :)
2013. okt. 11. 13:21
 95/107 anonim ***** válasza:
100%

Ma már 6 napja késik, teszt negatív. Kezdem elveszíteni a reményt.

Üdv: M

2013. okt. 12. 14:45
 96/107 anonim ***** válasza:
100%

:S Ne add még fel...tudod amíg nem jön meg!!! :D

Mikor mi elkezdtünk próbálkozni áprilisba,megváltozott a ciklusom. Addig 27-28 naposak voltak,de árpilistól átváltott 35 naposra.Elöször én is azt hittem h rögtön elsöre sikerült,de mikor 1 hét késés után is negativ volt a teszt vhogy én is úgy éreztem mint Te most. Aztán a 8.késös napon megjött :S

Aztán mikor 35 nappal számoltam ki a peteérést terhes is lettem,aztán sajnos elvetéltem :( És most megint ugyan az van...vetélés után 28 napra megjött rendesen,kivártuk az Orvos által ajánlott szünetet és tessék most élesbe próbálkozunk, a cuklusom ismét 35-38 napos lett :S

Agyban sok minden eldöl...az én agyam tud vmit :D

Lehet Nálad is ez van...

Persze tudom ezzel most nem vígasztaltalak meg,csak gondoltam leírom mert elég hasonló volt velem is.

Mindenesetre én szorítok hogy mégis baba legyen a pocakba :)

K

2013. okt. 12. 14:54
 97/107 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Hatalmas örömre ébredtem:

[url= [link]

2013. okt. 13. 11:40
 98/107 anonim ***** válasza:
100%

Na akkor újra, mert előbb nem sikerült:

[link]

2013. okt. 13. 11:42
 99/107 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon izgulok :) Sírni tudnék és sírok is... Nem is tudom elmondani, hogy mit érzek, csak könnyezem folyton...

Jövő héten bejelentkezek dokihoz, minél hamarabb lássa ő is.

Köszönöm nektek a biztatást, a támogató szavakat és hogy a nehéz pillanatokban tartottátok bennem a lelket.

Kívánom, hogy nektek is sikeres legyen az október - november és a karácsonyi készülődés közepette ti is boldogan simogassátok majd a babátokat a pocakban, még édes kis titokként.

Üdv: Marcsi

2013. okt. 13. 11:45
 100/107 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nagyon gratulálok! Vszínü tényleg késöbb volt peteérésed :) De egy a lényeg: vki van odabent :)

Gratula mégegyszer!!!!! én 1 hét múlva tesztelek...

K

2013. okt. 13. 12:51
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!