Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja októberben?

Ki nem várja októberben?

Figyelt kérdés
Új hónap, új remények, új izgalom.

2013. szept. 15. 11:25
 51/107 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 4. napja késik, tesztek negatívak.... Még mindig reménykedem! :)
2013. okt. 4. 12:23
 52/107 anonim ***** válasza:
100%

Milyen tesztet használsz? A clearblue ugyan drágább a többinél, de elég jó. A 10-es one step nekem nem mutatta ki a babát, mikor a 25-ös clearblue már igen.

Drukkolunk nagyon!!!!

M

2013. okt. 4. 13:52
 53/107 anonim ***** válasza:
100%
10-es one stepet. A digitális clearbluera gondolsz? Egyébként én már arra is gondoltam, hogy nem is akkor fogant, amikor én gondolom, hanem egy későbbi együttlétből. Ezért nem mutatja még ki a teszt. De ki tudja.
2013. okt. 4. 17:29
 54/107 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem bármelyik clearblue jobb a one step tesztnél.

Próbálj ki egyet. A digitális nagyon drága. Azt csak akkor venném, ha a korát is tudni akarnám. Én a kb 1000.-Ft-os, simát szoktam venni.

M

2013. okt. 4. 18:34
 55/107 anonim ***** válasza:
100%
Te hol veszed a clearblue tesztet? Hol lehet kapni?
2013. okt. 4. 19:01
 56/107 anonim ***** válasza:
100%

Gyógyszertárban szoktam venni, de több féle is van. Mindig a legolcsóbbat veszem, 1000 Ft környékén van (kicsit alatta). Most is van egy a táskámban, hogy szerdán reggel megcsináljam, bár őszintén hiszem, érzem, hogy most velem van valaki folyamatosan :)

M

2013. okt. 5. 09:45
 57/107 anonim ***** válasza:
100%
Én is abban reménykedem! :) Ma már 5 napja késik, de ma reggel is csináltam tesztet (one stepet, mert az van itthon), de negatív. Megveszem ezt a clearbluet, de csak jövőhéten tudom, mert kis faluban élek, ahol hétvégén nincs gyógyszertár. :( De várok még egy kicsit majd azzal is, mert szerintem később fogant (ha tényleg baba van), mint a ciklus közepe. Durkkolok neked, majd írd meg az eredményt! :)
2013. okt. 5. 12:11
 58/107 anonim ***** válasza:
100%
Hát én egyenlőre ugy vagyok,hogy várok. Ovus fájdalmaim a várt után voltak 2 nappal,és el is tartott 2 napig,elötte is,utánna is voltam együtt a párommal.Elméletileg 4.én kellett volna megjönnie,de még semmi,krémes folyásom volt,még egy kicsit ma is van,de érezni nem érzek semmit.E vitamint kezdtem el szedni 1,5hete. Az ovus kalkulátor szerint már 1.én tesztelhettem,de megvártam vele a 3.át,Medi-labot használtam,de negatív lett.Lehet hogy még korai volt.
2013. okt. 5. 15:58
 59/107 anonim ***** válasza:
100%

Ovus kalkulátor? Az netes? Megírod, hol lehet megtalálni?

5 nap késés és még mindig negatív teszt... Hú de bosszantó lehet, illetve nem is bosszantó, hanem elbizonytalanító. Remélem, a clearblue 2 csíkot fog mutatni :) Nekem az még sosem hazudott.

2013. okt. 5. 21:57
 60/107 anonim ***** válasza:
100%
Én abban reménykedem, hogy azért negatív még 5 nap késés után is a teszt, mert későbbi együttlétből fogant a baba. Ahogy írod bosszantó is, mert ha nincs baba, inkább jönne meg és akkor nem reménykednék. Ezért akarok még várni a teszteléssel.
2013. okt. 6. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!