Ki nem várja októberben?
Kedves 19-es
Ezelőtti hónapban 1szer voltunk együtt, mármint a ciklusom alatt. Most azt hittem, hogy nem is leszünk, de tegnap együtt voltunk végül. A ciklus.hu nekem 29-re lőtte be az ovum, így valószínű most sem lesz baba, hacsak meg nem lepődök, hogy többször együtt lennénk :D
Megmondom őszintén eddig lelkes voltam... de mostmár elbizonytalanodtam. Nem abban, hogy szeretnék-e gyereket vagy sem. Hiszen az az álmom. Viszont a kapcsolatom úgy látom már nem elég erős... Szóval nem tudom mi lenne a jobb. Annyit tudok, hogy ha nem lesz baba, nem fogok most elkeseredni... Ez még változhat persze, de a párom egyre jobban más emberré válik és kezd nem tetszeni... Nektek szurkolok mindenesetre!
Az a baj, hogy nem elég amit kapok úgymond. Nincs érintkezés közöttünk és ez már frusztrál. Teljesen hideg típus a párom én meg nem:( Azt hittem, hogy azért ez nem lesz állandó, de úgy néz ki, hogy igen. Például nem csókolózunk egyáltalán.. oké gondok vannak a fogaival és idegesíti őt, ezért nem akar. Na de akkor is.. engem nem zavar pl, de az nem érdekli. Nem szokott megölelni, simogatni, semmit. Múltkor beszéltünk a dolgokról és közölte, hogy nem fog már változni ilyen idősen. Vagy megszokom vagy megszököm szokták volt mondani. Ő 40 lesz januárban én meg 25 februárban. Ő közölte még augusztusban, hogy innentől kezdve "nem veszi ki", akkor jön a baba amikor szeretne. Csak közben ő már csak egy gyereket szeretne, mert van már egy neki... Szóval húzós dolog és elég nehéz nekem most átrágnom rendesen...
Igen nagyjából egyszer vagyunk együtt, egyedül az augusztusi ciklusomnál voltunk 4x. :(
Sziasztok!
Ki hogy áll a babásodással? Én sokat simogatom a hasam, beszélek hozzá, győzködöm magamat, hogy itt az idő, most a csoda meg fog történni... Jelek nincsenek, de 1 db tesztet már vettem és hurcolom magammal.
Azt vettem észre, hogy állandóan kismamák, babák jönnek velem szembe. A TV-t ha bekapcsolom, bitosan kisbabák reklám vagy film megy. Tegnap a kezembe nyomtak egy szórólapot, kismama ruházat volt rajta :) Lehet, hogy bebeszélem magamnak, hogy ez jel, vagy talán csak én vagyok most fogékonyabb ezekre a jelekre...
Kedves kérdező!
Szerintem nincs baj a pároddal, ő azt adja, amilye van és amire képes hosszútávon.
Neked, mint befogadónak kell eldönteni, hogy amik zavarnak, azok mennyi toleranciát igényelnek tőled (ez mennyi energiádat és boldogság percedet emészti fel) és ezek a "hibák" melett mennyi más jó tulajdonsága van a párodnak, amik ezt ellensúlyozni tudják.
Barátnőm férje szerintem nem normális, már rég kiraktam volna ÉN, de a barátnőm a jókat is látja és kitart mellette (hol boldogok, hol éppen hullámokat járnak be), de együtt vannak és nem gondolkodnak váláson.
Nem szeretnék beleszólni az életedbe így, ismeretlenül, de lenne 2 gondolatom, amivel talán nem ártok:
- amíg magad is bizonytalan vagy a jövőddel kapcsolatban, ne dolgozz a baba projekten. Egy gyereknek 2 boldog szülő kell, akikre ha ránéz, szerelmes pillantásokat, intimitást, vonzalmat, megbecsülést és végtelen szeretetet lát, ettől érzi majd magát a baba- gyermek biztonságban
- mikor úgy érzed, a párod éppen nem lelkitársad, add meg magadnak azt az örömöt, hogy magad lelkitársává fejlődsz. Foglalkozz magaddal, sportolj, kényeztesd magad. Ha már elég kiegyensúlyozott és boldog leszel ettől, megszületik a felismerés is benned, hogy az a lelki harmónia amit így elértél a párod mellett elég-e neked, vagy épp az ellenkezője, hogy ennél még többre vágysz egy másik partner mellett.
Kedves utolsó! Első vagyok...
Nekem elég érdekes most a helyzet...van egy olyan érzésem hogy korai peteérésem volt.egyrészt ciklus 8. napjan ovus fàjdalmaim voltak, utàna elkezdtem ovutesztelni de azóta is negativ, pedig elvileg szerdàn kellett volna + lennie. Most 2 napja görcsöl a bal oldalam és majd leszakad a hasam. Mindenesetre tesztelgetek hàtha mégis + lesz az ovuteszt. Vagy màr lehet hogy a beàgyazódàs folyik... no majd kiderül.
Te mikorra nem vàrod?
Én 10.07-re nem várom. Ciklus.hu szerint hétfőn volt peteérésem, igyekeztünk nagyon a férjemmel :)
Az ovu teszt milyen? HOgyan kell használni? Eddig csak terhességi tesztet vettem és a ciklus.hu-n mezesz alapján néztem meg mikor van elvileg az ovum.
Próbáltam hőmérőzni, de nekem nem megy, elfelejtem legtöbbször.
A méhnyak és nyák vizsgálat még ok, néha eszembe jut, azt csinálom.
Most vettem méhpempőt :) Hú, az első 2 nap nagyon rossz íze volt, de már hozzászoktam (4. napja eszem, nagy hozzászokás).
Illetve még egy kérdés: milyen az ovus fájdalom? Megpróbálnám én is figyelni magamon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!