Ki nem várja októberben?
Én nem bírtam tovább és ma reggel csináltam tesztet, de negatív lett. Persze tudhattam volna, mert 23 napos a ciklusom (mindig ennyi volt, egészséges vagyok, nincs hormon bajom...), így a nem várt napja után 1 héttel teszteltem mindhárom babámmal pozitívat, ez így pedig korai volt. Most azon izgulok, hogy jövő héten ne jöjjön meg.
Talán a te szervezeted is olyan lassan jelez, mint az enyém és ezért lett negatív a teszted. Kitartás, mert amíg nem jön meg, van remény :)
M
Még valami: melleim ugyan nem fájnak, de kicsit teltebbek (aminek férjem jobban örül) és nem tudok kényelmesen hason aludni, mert akkor nyomnak + a hasamat is nyomom és olyan érzés, mintha odalent fel lenne kicsit dagadva.
Másnak tünetek? Alig ír most valaki...
M
M te mikorra nem vàrod? :)
Én màr nem hiszek a tüneteknek, csak a teszteknek. A korai peteérésemből kései peteérés lett. Ciklusom 24. napjàn (tegnap) volt az ovum. Ovuteszteltem. Most nagyon becsapott a testem... na de legalàvb tudom hogy volt :) most jöhet a 2 hét vàrakozàs. Mi minden tőlünk telhetőt megtettünk :p
Drukkolok mindenkinek
K
Mára nem vártam és eddig semmi :) Tudom, még korai az öröm, de legszívesebben világgá kürtölném :)
Ha péntekig nem jön meg, pénteken csinálok tesztet.
Hajrá csajok, kitartás, mert megérdemeljük :)
M
Még mindig semmi :) Alul hasszúrka kissé, de más semmi :)
M
jujj de izgi :) én már biztos teszteltem volna...nem bírnám ki :)
K
Sziasztok!
Még mindig semmi :)
Üdv: M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!