Ki mennyi ideje próbálkozik a Baba projektel?
Figyelt kérdés
A barátommal, már ez a 7. hónap, hogy próbálkozunk a Babával!és most talán van is rá esély mert már ez a harmadik nap, hogy késik, tesztet még nem mertem csinálni mert, ezalatt a 7 hónap alatt már volt, hogy 7-9 napot késett és akkor is csak negatívat mutatott és utána meg is jött. Volt már hányingerem is, de nem merem betudni a terhesség jelének, mert már minden hónapban találtam magamon valami jelet, és mindig bele is éltem magam, hogy hurrá sikerült, de aztán mindig nagyot csalódtam. Jelenleg a hőm is 37,2 fok, de mégsem merem a tesztet megcsinálni, pedig tudom az eredmény úgyis ugyanaz, mintha megcsinálnám, Vélemény?2013. aug. 24. 14:58
31/39 A kérdező kommentje:
Holnap megyek dokihoz,sikerült elintéznem,h elengedjenek,szurkoljatok,hogy azt mondja,hogy babás vagyok,Én is szurkolok mindenkinek,holnap megírom,hogy mi lett.
2013. szept. 4. 16:07
32/39 A kérdező kommentje:
Voltam dokinál és azt mondta,hogy 10 mm-es endometrium,petezsák nem észlelhető,ha nem jön meg akkor 2 hét múlva mennyek vissza,igazából azt mondta,hogy nem zárja ki a terhességet,de most még nem tudja azt se mondani,hogy babát várok.Nagyon elszomorodtam,és azóta is csak sírok,de azért a remény meg van,hátha két hét múlva azt mondja,hogy sikerült és babát várok.Engem csak az zavar,hogy nem is engedte elmondani se azt ,hogy van már három halvány pozitív tesztem is meg ,hogy a melleim is feszülnek és csomókat érzek bennük,mert ahogy meg vizsgált már rögtön mondta is ,hogy öltözzek fel és küldjem a következőt,pedig mondani akartam,de már csak akkor is azt mondta,hogy majd jöjjek vissza 2 hét múlva és,hogy küldjem be a következőt.
2013. szept. 5. 10:09
33/39 anonim válasza:
Szia. Lehetséges h.a terhesség korai szakaszában vagy. Ha még nem jött meg jó esélyed van. Tesztelj még egyet 2-3nap múlva. Drukkolok! Nekem tegnap megjött 31.napra de úgy vagyok vele jobb is így mint még napokig idegeskedni és nem is rázott meg már annyira már megszoktam az lett volna csoda ha nem jön meg. Majd írd meg mi lett végül veled! 12-es voltam! Kitartást, hátha ott a baba!
34/39 A kérdező kommentje:
Én és a Párom vagyunk a világ legboldogabb emberei,tegnap reggel csináltam egy tesztet és az már nagyon erős pozitívat mutatott,de hogy biztosra mennyünk el mentünk egy másik dokihoz,aki azt mondta,hogy gratulál mert a pocaklakó már ott van a pociban és ez már 100 százalék. :) Így leendő Kismamaként szurkolok a többieknek is,hogy minél előbb sikerüljön.Üdv:Boldog Kismama.
2013. szept. 7. 07:55
35/39 anonim válasza:
Én NAGYON GRATULÁLOK NEKTEK! Bevallom most irigykedek, én azt hiszem feladom 2év alatt nem sikerült valószínű nem is fog!
Boldog baba várást! Néha írj hogy mi van veletek! Akár privit is! Puszi! 12-eske!
36/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gratulációt,és ne add fel,mert úgy is sikerülni fog.Én nagyon szurkolok,hogy sikerüljön neked is meg a többieknek is.Majd írok néha,hogy mi a helyzet,de Te is meg a Többiek is írjanak ha sikerül. :) Megy a drukk 1000-el !!!!
2013. szept. 8. 19:56
37/39 A kérdező kommentje:
Csütörtökön (Szeptember 19) ismét voltam dokinál,és megállapította,h hat hetes terhes vagyok,14 mm-es a pici és jó helyen helyezkedik el. :) Szurkolok mindenkinek,h sikerüljön,nekünk is 7 hónap kellett,de összejött,kitartás mindenkinek!
2013. szept. 21. 18:00
38/39 anonim válasza:
Szia. Nagyon örülök neki h.minden rendben van veletek. Én ma vagyok 18.ciklusnapon és úgy érzem most sem sikerült. Ez a 26.hónap. Jó egészséget kívánok és boldog gond mentes baba várást. 12-es voltam.
39/39 A kérdező kommentje:
Sziasztok,már 23 hetesek vagyunk,és hálistennek minden oké a Picivel,kb olyan 28 cm-es és 450g-os. Már szabad szemmel lehet látni ahogy mozgolódik odabent.Már azt is tudjuk,hogy kis Fiú.Valakinél valami változás?Sikerült-e már valakinek azóta a Baba projekt?Mindenkinek szurkolok,hogy sikerüljön. :)
2014. jan. 5. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!