Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi ideje próbálkozik a...

Ki mennyi ideje próbálkozik a Baba projektel?

Figyelt kérdés
A barátommal, már ez a 7. hónap, hogy próbálkozunk a Babával!és most talán van is rá esély mert már ez a harmadik nap, hogy késik, tesztet még nem mertem csinálni mert, ezalatt a 7 hónap alatt már volt, hogy 7-9 napot késett és akkor is csak negatívat mutatott és utána meg is jött. Volt már hányingerem is, de nem merem betudni a terhesség jelének, mert már minden hónapban találtam magamon valami jelet, és mindig bele is éltem magam, hogy hurrá sikerült, de aztán mindig nagyot csalódtam. Jelenleg a hőm is 37,2 fok, de mégsem merem a tesztet megcsinálni, pedig tudom az eredmény úgyis ugyanaz, mintha megcsinálnám, Vélemény?
2013. aug. 24. 14:58
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
4es vok: eddig 26-28 napos ciklusaim voltak,viszont a múlt hónapban 3O,nem értem miért hosszabbodik,m a görbe alapján akk most is hosszabb lesz,v lehet,h nem lesz pé.
2013. aug. 24. 23:42
 12/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Mi 2év 1hónapnál járunk és nem jön össze. Most vagyok 20.cn-on, de már tapasztalom a menzesz tüneteit tehát valószínű most sem sikerült. Kérdező szerintem tesztelj mert mi itt gondolhatunk bármit és agyalhatunk ha babát vársz 2csíkos lesz a teszt az biztos ha meg nem akkor legalább eloszlanak bele fektetett reményeid. ha pozitív lesz boldog leszel ha meg negatív akkor igyekezned kell h.túl tedd magad rajta és új hónap elé nézz. Tesztelj és írd meg az eredményt! Nagyon drukkolok! 2.-es 7év? Az orvosok mit mondanak? Hogy bírod? Én ezt a 2évet is nagyon keservesen éltem meg. és egyre remény vesztetteb vagyok! Nehéz nagyon!
2013. aug. 24. 23:50
 13/39 A kérdező kommentje:
Hát ma félelmeim ellenére csináltam egy tesztet,de sajnos egy csík lett,pedig még most sincs semmi jele hogy meg jönne vagy valami a hőm is még mindig 37,2,és ma is volt hányingerem is,de szerintem már csak beképzelem.Hát remélem a negatív teszt ellenére sikerült,az a baj,hogy hiába teszteltem negatívat,ennek ellenére amíg nem jön meg,addig is folyamatosan reménykedem minden hónapban,hogy hátha csak a HCG szint nem elég magas.Pár nap mulva újra tesztelek ha reményeim szerint nem jön meg,de majd írok,hogy mi lett az eredmény.Mindenkinek köszönöm a választ és a drukkot,én is szurkolok mindenkinek!
2013. aug. 25. 00:15
 14/39 anonim ***** válasza:
Tudom mit érzel, átéltem már én is minden félét. Tüneteket is produkáltam és én is reménykedek a végsőkig. Van h.úgy jön meg h.csak barna maszatolás van én még akkor is reménykedek persze hiába. Én nem akarlak bíztatni nagyon együtt érzek veled, lehet h.korán teszteltél és nem mindegy milyen érzékeny a teszt és a reggeli első is sokat számít. Kívánom ne jöjjön meg az a nyavajás és legyen pozitív a teszt! Írd meg a végeredményt. Nagyon szorítok! Előző voltam!
2013. aug. 25. 00:30
 15/39 anonim ***** válasza:

4es Nekem is hónapról hónapra hosszabbodik a ciklusom. 28ról kezdtem és most 31napos. Nem értem miért van, de meg akarom kérdezni a dokimtól jövő hónapban.

Egyébként én is mindig ezt csinálom. Amíg nem tesztelek nagyon reménykedek. Negatívat tesztelek és letörök, de még reménykedek, hogy csak később fogant vagy ágyazódott be. Elkezdek barnázni, kétségbe esek, de utána még reménykedek, hogy csak ennyi lesz és tényleg nem jön meg. Majd amikor már nagyon görcsölök már nagyon elkenődök, de azért még mindig van 1 pici reményem és megjön, és összetörök pár napra! Ezt hónapról hónapra ismételem!

De remélem kedves Kérdező, hogy nálad és mindenki másnál, aki hasonló cipőben jár, hogy ez a sztori most máshogy alakul! Ha meg nem, hát kezdjük elölről!

2013. aug. 25. 09:15
 16/39 anonim ***** válasza:

Én sem értem ezt a hosszabodást,ha megkérdezted ird meg,h mit mondott. Rossz érzés ez is,m mikor már a 28.napon nem jön meg akk cs nagyobb a remény,habár a hőgörbe alapján abban is reménykedtem,h a luteális szakaszon nem rövidebb 12napnál,m akk az bajt jelentene,de szerencsére ok. Én is úgy élem a napjaimat,h pé-től pé-ig....mikor megjön akk 1 hétig szinte le vok törve,semiirevalónak érzem magam,akk ah jön az ovuláció akk ismét erőre kapok,h hátha majd most,utána pedig 2 hétig jó,habár már egyre kevésbé reménykedek...Egyszer már sikerült,de sajnso a 6.héten elment a baba,úgyh ez a másik félelmem. Tudom,h ha terhes leszek akk majd minden alkalommal félve megyek wc-re,m azóta is bennem van az,mikor mengláttam a vért reggel,borzasztó érzés volt....Remélem sikerül mindenkinek..

Kérdező,elhiszem,h reménykedsz,amig meg nem jön és ez helyes is,a negativ teszt nem biztos,h azt jelenti,h nem v terhes,akk nekem is cs 1 hét után mutatta ki. Drukkolok.

2013. aug. 25. 10:26
 17/39 anonim ***** válasza:
Nálam az első próbálkozós hónapban 28. napra jött meg, holott az elmúlt öt évben mindig 30 és 35 nap között volt. Rendesen meglepett és még esélyt sem kaptam a reménykedésre :) Aztán 2. hónapban 32. napra jött. Most a 29. napnál tartok és nagyon bizakodom, bár semmi furcsa tünetem nincs.
2013. aug. 25. 18:56
 18/39 anonim ***** válasza:

Hogy vagy kedves kérdező? Nagyon szorítok érted!

12. Hát iszonyú nehéz hónapról hónapra mindig csalódni, de nem adhatom fel amíg nem lesz nekem is egy picike élet a pocakomban! Még csak idén derült ki mi a bajom a sok túl okos nődoki miatt. El mentem endodokihoz ő kiderítette, hogy reverz T3 szindrómám van és IR-em. Amik már 2 hónapja rendeződtek és fogytam 12 kilót is. Most éni várok mert holnap esedékes a mensim, de tutira meg fog jönni.

Minden babára várónak üzenem: NEM SZABAD FELADNI!!! Néha természetes ha letörünk mint a bili füle és bőgünk egy nagyot, de utána fel kell állnunk és arra gondolni, hogy hátha a következő lesz a mi hónapunk! A reményt nem szabad feladni!

2. voltam.

2013. aug. 26. 12:15
 19/39 A kérdező kommentje:
Ma is csináltam egy tesztet,mert még mindig semmi jele a mensinek,de sajna negatív lett.Hát igen a nődokikat nagyon meg kell válogatni,mert aki nekem a körzeti nődokim az se épp a legokosabb.Még mielött elkezdtük a baba témát,4 évig szedtem fogamzásgátlót és a doki olyat írt fel 2 alkalommal is amitől egy év alatt 35kg-ot híztam,aztán úgy döntöttem,hogy elmegyek egy másik dokihoz másik városban és ő közölte velem,hogy amit az én dokim írt ki azt nem is szedhettem volna mert az második generációs és ami nekem kell az meg negyedik generációs,és még rosszabbik esetben baba is lehetett volna belőle és 35kg helyet 45-50kg is.Amint elkezdtem szedni a másik doki által felírt gyógyszert,nem kellett neki "sok" idő és 17kg le is ment és azóta is megyeget le,igaz lassan de megyeget.Hát ha továbbra se jön meg akkor 4-5 nap múlva megismétlem a tesztet és majd írok,hogy mi lett.Mindenkinek sok sikert kívánok.
2013. aug. 26. 18:51
 20/39 A kérdező kommentje:
ja,és azt elfelejtettem leírni,hogy igazad van,mindig a remény hal meg utoljára,és nem szabad feladni.
2013. aug. 26. 18:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!