Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi ideje próbálkozik a...

Ki mennyi ideje próbálkozik a Baba projektel?

Figyelt kérdés
A barátommal, már ez a 7. hónap, hogy próbálkozunk a Babával!és most talán van is rá esély mert már ez a harmadik nap, hogy késik, tesztet még nem mertem csinálni mert, ezalatt a 7 hónap alatt már volt, hogy 7-9 napot késett és akkor is csak negatívat mutatott és utána meg is jött. Volt már hányingerem is, de nem merem betudni a terhesség jelének, mert már minden hónapban találtam magamon valami jelet, és mindig bele is éltem magam, hogy hurrá sikerült, de aztán mindig nagyot csalódtam. Jelenleg a hőm is 37,2 fok, de mégsem merem a tesztet megcsinálni, pedig tudom az eredmény úgyis ugyanaz, mintha megcsinálnám, Vélemény?
2013. aug. 24. 14:58
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
Sziasztok! 12-es vagyok. Hogy vagytok lányok? Kérdező van e valami változás? Nálam beindult a menzesz előtti állapot. Pár nap és jön a télapó. De mit is várhatnék 25hónappal a hátam mögött már maga lenne a csoda ha nem jönne meg. Már valahogy nem keseredek úgy neki mert megszoktam h.mindig megjön. És kezdek beletörődni h.ez jutott. Írjatok mi van veletek!?
2013. aug. 27. 06:34
 22/39 A kérdező kommentje:
Még mindig nem jött meg,és semmi jelét se érzem,de majd péntek szombat környékén tesztelek újra,addig is sok sikert mindenkinek,hátha. :)
2013. aug. 27. 22:05
 23/39 anonim ***** válasza:
Nekem ez volt a 3. próbálkozós hónap, de megjött :( Tudom ez még semmi, 3 hónap, de azért én reménykedtem. Pedig jókor voltunk együtt, de úgy tűnik most sem estünk bele abba a 20-30 %-ba.
2013. aug. 28. 17:15
 24/39 anonim ***** válasza:
Szia kérdező! Ha jól számolom már 9nap késésnél jársz, ha nem jött még meg azóta. Szerintem ma tesztelj még egyet. Várom a fejleményeket! 12-es voltam, és drukkolok!
2013. aug. 30. 05:50
 25/39 A kérdező kommentje:
még nem jött meg,de elkezdtek fájni a melleim és az akkor szokott lenni ha kb 1 nap múlva megjön. :( De ha nem jön meg holnap reggelre se,akkor tesztelek az első vizeletből,és meg írom,h mi lett az eredmény.Ami egy kicsi reményt ad,h a hőm az még mindig fent van,reggel is meg most is (16:47) 37,1.Köszönöm a drukkot,és én is szurkolok mindenkinek.Ha valakinek sikerül,légyszi írja meg. :)
2013. aug. 30. 16:55
 26/39 A kérdező kommentje:
Nem bírtam ki és csináltam egy tesztet és volt egy halványka kis második csíkom is,de csináltam két órára rá egy ellenőrző tesztet és azon meg nem lett még halvány csík sem. :( Így most nem tudom mi a helyzet,de hétfőn csinálok mégegyett és hátha az már erősebb pozitívat fog mutatni.Addig is szurkolok mindenkinek,h sikerüljön,és írok amint megtudom,h mi lesz.
2013. aug. 31. 01:39
 27/39 anonim ***** válasza:
szia! Nekem is volt jó pár halvány pozitív amire itt a Gyk-en mindenki gratulált a pozitív teszthez aztán megjött. Ilyen igazságtalan ez a fránya élet reményt kelt az emberbe. 2év alatt volt pár álpozitív eredményem ezért nem tesztelek. Ma vagyok 13 dpo-n törtem a fejem a teszten de sajnos minden menzeszre utaló jel meg van így felhagyok vele. Drukkolok neked h.erősödjön az a halvány csíkocska. Hát ha baba van a dologban. Én már össze-vissza tesztelgetnék magamat ismerve ha a helyedben lennék de azt mondom türelem és kitartás! Írd meg a fejleményeket! 12-eske voltam!
2013. aug. 31. 09:18
 28/39 anonim ***** válasza:
szia kérdező! Valami változás? Annyit vagy eszembe. Írjál mi van veled!? 12-es vagyok.
2013. szept. 2. 06:21
 29/39 A kérdező kommentje:
csinálgatom a teszteket,és már három halvány csíkos tesztem is van,de egy erős csíkú sincs,elakartam menni orvoshoz,de a munkahelyemen ezen a héten is meg jövő héten is délelöttes vagyok és szabadságot meg nem adnak,így nem tudok elmenni.De hálistennek semmilyen menstruációs jelet nem érzek magamon,azon agyalok,h kéne elmenni mégis csak orvoshoz még mielött valami baj lenne,de majd kitalálok valamit,amint tudok biztosabb eredmény,megírom,ha valakinek időközben sikerült,akkor az légyszives irja már meg.Mindenkinek szurkolok,hogy sikerüljön.
2013. szept. 2. 16:22
 30/39 anonim ***** válasza:
Szia. Ha nem jött meg akkor reménykedhetsz ha már 3halvány teszted van mert a halvány csík is pozitívnak számít! Én két nap késésnél tartok elég pocsékul vagyok ha holnapig nem jön meg tesztelek. Majd írok. Bár szerintem csak késik...12-es voltam! Ja írd meg majd a fejleményeket! Szép napot!
2013. szept. 3. 10:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!