Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van olyan aki több mint fél...

Van olyan aki több mint fél éve próbálkozik babával? De eredménytelenül?

Figyelt kérdés
2012. nov. 14. 15:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Mi 9 honapja probalkozunk, de en ebben a honapban nagyon remenykedem, hogy vegre sikerult. Ti kerdezo, miota probalkoztok?
2012. nov. 14. 16:02
 2/14 anonim ***** válasza:
Másfél éve!
2012. nov. 14. 16:04
 3/14 A kérdező kommentje:
Holnapra nem várom és ez lenne a 9,hónap nekünk is.Mióta próbálkozunk menszesz előtt 1-2 napal barnázok.Régen sosem.Lehet megfogan a baba csak nem tud beágyazódni.Neked nincs ilyen tünet?
2012. nov. 14. 16:04
 4/14 anonim ***** válasza:
Mi pont fél éve próbálkozunk,jövő hétre nem várom,mi is nagyon-nagyon reménykedünk...
2012. nov. 14. 16:08
 5/14 anonim ***** válasza:
Húúúúúúúúúú, remélem, mindenkinek összejön a baba!
2012. nov. 14. 16:12
 6/14 A kérdező kommentje:
Útolsó:)Ti mióta próbálkoztok?
2012. nov. 14. 16:14
 7/14 anonim ***** válasza:

Mi 3,5 évig próbálkoztunk eredménytelenül.

Bevetettük az összes népi praktikát: Jónás-naptár, talpmasszázs, gyógyteák, Gynevac-injekció stb., mind eredménytelenül.

Aztán kiderült, pajzsmirigy-alulműködésem és inzulin-rezisztenciám van.

Kaptam gyógyszereket, de így sem jött össze.

Aztán kivizsgáltak meddőségi központban mindkettőnket, és kiderült, sárgatest-elégtelenségem is van.

Szerencsére az 1. inszemináció sikerült, a fiam nemsokára 3 éves.

2012. nov. 14. 16:28
 8/14 anonim ***** válasza:
1es vagyok. en 2 honappal ezelott barnaztam majdnem 4 napig, de nem folyamatosan, kesett a menzi es akkor dokihoz mentem, a barnazasra nem mondott semmit, csak irt gyogyszert, hogy megjojjon, es cickafarkfu teat is, hogy rendbetegye a menzimet. a gyogyszert nem vettem be, total gyogyszer ellenes vagyok, a termeszetre biztam a dolgot, es akkor 1 het mulva megjott, a gyogyszertol pedig 5 nap mulva kellett volna megjojjon. Ebben a honapban kezdtem el a cickafarkfu es palastfu teakat inni, remelem rendbehozza a menzit, mivel utobbi idoben eleg rendszertelen. Neked kerdezo szabalyosak a ciklusaid?
2012. nov. 14. 16:31
 9/14 anonim ***** válasza:

nekünk fél év után jött össze.Én a gyertyázásra,e és c vitaminra,és cickafark-palástfű teára esküszöm,nekünk ezekkel sikerült...

de sok jót hallottam a méhpempőről is,sok sikert!

2012. nov. 14. 16:32
 10/14 anonim ***** válasza:

Nekünk a 11.hónapban lett sikerünk, köv. hónapban mentünk volna kivizsgálásokra. Az utolsó 3 hónapban ittam én is cickafark-palástfű teákat, nem állítom 100%-ra, de szerintem hatott. A ciklusaim 29-36 naposok voltak, és nekem is mindig barnázással indult a menszi, volt, hogy barnáztam 1-2 napot, majd 2 nap semmi és csak 3. nap jött meg.

Szurkolok nektek!

2012. nov. 14. 17:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!