Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van itt olyan aki 5-6 hónapja...

Van itt olyan aki 5-6 hónapja próbálkozik, de még nem jött össze a baba?

Figyelt kérdés
Írjon akinek pont most van meg a mensije, azután jöhet a következő hónap próbálkozás!
2012. márc. 21. 12:03
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia! Akkor kvittek vagyunk, nekünk ez az 5. hónapunk de még semmi. Én pont most várom, hogy megjöjjön vagyis nem várom, de elvileg a napokban kellene jönnie. Pedig azt hittem összejött, mert volt egy-két furcsaság. Tegnap még nem fájt annyira a hasam, de ma már jobban érzem. Lehet holnap mire felkelek elönt mint a Niagara. :( De mindezek ellenére ha nem is baba van a dologban, azt kívánom, hogy jöjjön meg minél előbb, hogy kezdődhessen az új ciklus. Nálatok is hasonló szitu van? Olyan rossz amikor megjön, és olyan hosszú megint egy hónap...
2012. márc. 21. 12:08
 2/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk ez a 6. próbálkozós hónapunk. Elvileg minden rendben van, de a tesó még sem akar jönni.

Vezetek görbét, tehát pontosan tudjuk, hogy mikor van peteérésem, akkor együtt is szoktunk lenni, de mégis valamiért nem sikerül.

Én vasárnapra nem várom.

2012. márc. 21. 12:17
 3/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Örülök, hogy írtatok! Nekem márc. 17-én szombaton jött meg sajna, még megvan, ált.5-6 napos szokott lenni, úgyhogy hamarosan kezdhetük újra akciózni. De valóban olyan hosszú ilyenkor egy-egy hónap. Görbét nem vezetek, de ahogy számoltam a hónap utolsó napjaiban lesz a peteérésem, és a húsvét utáni héten ápr. 13-a körülre nem fogom várni! Nagyon szorítok nektek is! Mindenképp írjatok, akkor is ha megjött, akkor is ha nem! Én is fogok! Addigis szép napot! Mi is a kistesót tervezzük! Üdv
2012. márc. 21. 12:24
 4/15 anonim ***** válasza:
Én szombatra nem várom. Csak hasszúrkát érzek,mint menzesz előtt
2012. márc. 21. 12:31
 5/15 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg! Majd írd meg! Köszi!
2012. márc. 21. 13:10
 6/15 anonim ***** válasza:

Pont én is feltettem ma egy hasonló kérdést:)

Nekünk is ez volt a 6.hónapunk,de én most vagyok félidőben.elvileg ma-holnap lesz ovum.

Kis tesót szeretnénk mi is:)

Nektek az első baba mennyi idő alatt jött össze?

Nekünk már a 2.hónapban sikerült anno.

2012. márc. 21. 13:24
 7/15 A kérdező kommentje:
Nekünk is a 2. hónapban jött össze a kislányunk, de ő rá is sokat vártunk, mert előtte sajnos kétszer spontán elvetéltem. Minden terhesség hamar összejött eddig, ezért is nem értem, most miért nem sikerült még!No de bizakodunk!
2012. márc. 21. 13:51
 8/15 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok.Remélem sikerrel járunk mindannyian:)
2012. márc. 21. 14:06
 9/15 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem szorítok mindenkinek, írjatok ám!
2012. márc. 22. 12:53
 10/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi újság??? Írjatok!
2012. márc. 29. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!