Van itt olyan aki 5-6 hónapja próbálkozik, de még nem jött össze a baba?
Figyelt kérdés
Írjon akinek pont most van meg a mensije, azután jöhet a következő hónap próbálkozás!2012. márc. 21. 12:03
1/15 anonim válasza:
Szia! Akkor kvittek vagyunk, nekünk ez az 5. hónapunk de még semmi. Én pont most várom, hogy megjöjjön vagyis nem várom, de elvileg a napokban kellene jönnie. Pedig azt hittem összejött, mert volt egy-két furcsaság. Tegnap még nem fájt annyira a hasam, de ma már jobban érzem. Lehet holnap mire felkelek elönt mint a Niagara. :( De mindezek ellenére ha nem is baba van a dologban, azt kívánom, hogy jöjjön meg minél előbb, hogy kezdődhessen az új ciklus. Nálatok is hasonló szitu van? Olyan rossz amikor megjön, és olyan hosszú megint egy hónap...
2/15 anonim válasza:
Szia!
Nekünk ez a 6. próbálkozós hónapunk. Elvileg minden rendben van, de a tesó még sem akar jönni.
Vezetek görbét, tehát pontosan tudjuk, hogy mikor van peteérésem, akkor együtt is szoktunk lenni, de mégis valamiért nem sikerül.
Én vasárnapra nem várom.
3/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Örülök, hogy írtatok! Nekem márc. 17-én szombaton jött meg sajna, még megvan, ált.5-6 napos szokott lenni, úgyhogy hamarosan kezdhetük újra akciózni. De valóban olyan hosszú ilyenkor egy-egy hónap. Görbét nem vezetek, de ahogy számoltam a hónap utolsó napjaiban lesz a peteérésem, és a húsvét utáni héten ápr. 13-a körülre nem fogom várni! Nagyon szorítok nektek is! Mindenképp írjatok, akkor is ha megjött, akkor is ha nem! Én is fogok! Addigis szép napot! Mi is a kistesót tervezzük! Üdv
2012. márc. 21. 12:24
4/15 anonim válasza:
Én szombatra nem várom. Csak hasszúrkát érzek,mint menzesz előtt
5/15 A kérdező kommentje:
Neked is nagyon szorítok, hogy ne jöjjön meg! Majd írd meg! Köszi!
2012. márc. 21. 13:10
6/15 anonim válasza:
Pont én is feltettem ma egy hasonló kérdést:)
Nekünk is ez volt a 6.hónapunk,de én most vagyok félidőben.elvileg ma-holnap lesz ovum.
Kis tesót szeretnénk mi is:)
Nektek az első baba mennyi idő alatt jött össze?
Nekünk már a 2.hónapban sikerült anno.
7/15 A kérdező kommentje:
Nekünk is a 2. hónapban jött össze a kislányunk, de ő rá is sokat vártunk, mert előtte sajnos kétszer spontán elvetéltem. Minden terhesség hamar összejött eddig, ezért is nem értem, most miért nem sikerült még!No de bizakodunk!
2012. márc. 21. 13:51
8/15 anonim válasza:
utolsó vagyok.Remélem sikerrel járunk mindannyian:)
9/15 A kérdező kommentje:
Én is nagyon remélem szorítok mindenkinek, írjatok ám!
2012. márc. 22. 12:53
10/15 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Mi újság??? Írjatok!
2012. márc. 29. 10:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!