Ha a ciklusommal nincs probléma, de mégsem jön a baba már másfél éve akkor szerintetek érdemes elkezdenem cicikafarkot és palástfű teát innom? Vagy csak palástfüvet igyak a ciklus második felétől?
Teljesen tanácstalan vagyok, vagy ne is igyam egyiket sem. vagy mindkettőt?
Kérlek segítsetek!
Ne idd egyiket sem, hanem menjetek el dokihoz egy kivizsgálásra. Lehet meg is lenne az oka miért nem jön a baba.
Ezket szerintem ráérsz utána inni.
én is az orvost ajánlom, de mindkettőtök részéről!
ha minden oké, akkor kineziológus vagy pszichológus, mert lehetnek lelki okai is, amelyek szintén kezelhetőek, megoldhatóak.
Én is így voltam. Hosszú hónapokig vártuk, hogy bekopogjon a gólya. De nem akart. Aztán kipróbáltam, hogy szex után egy órát nem mozgok, nem kelek fel. Abban a hónapban megfogant a kislányom.
Ha a ciklusoddal nincs baj, akkor felesleges a cickafark tea. Málnalevél teát igyál inkább a ciklus első felében, a másodikban palástfűteát.
Hőmérőzd magad reggel felkelés előtt, és vezess görbét. Megtudod mikor van tényleg peteérésed.
Ja! és csak kétnaponta legyetek együtt, ne sűrűbben, mert a fickóknak 2 nap kell, hogy termelődjön.
Ha kérdésed van, írj privit.
Azt már tudjátok hogy a férjeddel probléma van.És kap rá valamilyen gyógyszert kezelést?
Ha pedig a doki téged nem hajlandó megvizsgálni,akkor egyszerűen keress másik dokit!
Kedves utolsó!
Azért érdemes végigmenni a kivizsgálásokon, mert egyik probléma nem zárja ki a másikat.
Kedves Kérdező! Kivizsgálás nélkül ne kezdj bele semmibe, mert lehet hogy csak megkavarod a dolgokat! Ezek a teák azért hatásosak, mert hormontartalmuk vam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!