Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Palástfű, és cickafark tea...

A Palástfű, és cickafark tea csak azok ihatják akiknek szabálytalan a menstruációja?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert nekem rendszeres 28 napos,viszont babát szeretnénk,már 1 éve próbálkozunk és eddig semmi.

Nem szeretnék gyógyszereket szedni,inkább ilyen teákat keresgélek,vagy homeopátia.A tea keresésre ezt a két fajtát találtam.

Szóval én is ihatom attól hogy rendszeres a menstruációm?

2012. márc. 1. 13:01
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem ihatod, nekem sem borította fel a ciklusom, nem lett se hosszabb, se rövidebb, bár mégcsak másfél hónapja iszom...

De 1 év után szerintem már egy dokit sem ártana megkeresni, nem biztos hogy kell gyógyszer, de egy kivizsgálás nem árt...

2012. márc. 1. 13:09
 2/6 anonim ***** válasza:
Én teakeveréket iszok /citromfű,kamilla,ánizs,orbáncfű,körömvirág plusz barátcserje kapszula/ amit kettéosztok és egyik felébe cickafarkat amit ciklus első felében ,másikba palásfűt rakok amit ovulációtól iszok. MÁr régebben is ittam ,nem volt gond a ciklusaim nem változtak. Most megint nekikezdtem a teakúrának. Szóval a válasz igen ,ihatod ,hisz ez nem kimondottan ciklusproblémával szenvedőknek ajánlott. Megerősíti a méhet, javítja a vérkeringést támogatja a peteérést,stb. Sok sikert!
2012. márc. 1. 13:23
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!!

Már van egy kis fiam,rögtön össze jött ahogy abba hagytam a gyógyszert, azt gondoltam így lesz ez most is,de sajnos nem.

2012. márc. 1. 14:18
 4/6 anonim ***** válasza:
Ez egy jó tea párosítás, a ciklus elején cickafarkfű tea (segíti a peteérést), ovuláció után palástfű (segíti a beágyazódás). Nem tudom, hogy a teáknak köszönhetem-e, de én csináltam ezt a kúrát és bejött!
2012. márc. 1. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha már egy éve próbálkoztok én is felkeresnék a helyedben egy nőgyógyászt. Szerintem ha ilyen óramű pontosságú ciklusod van, kár lenne "belenyúlni" teákkal, a cickafarkról azt is sokan írják, hogy megnyújtja a ciklust!

Lehet, hogy a párod/férjed spermaszáma nem megfelelő a fogantatáshoz, nem feltétlen benned van hiba! :) Vagy csak stresszes az életetek! Először az orvos úgyis kér egy teljes labort, hormonokra is nálad! Nem kezdik rögtön gyógyszeres kezeléssel, legalábbis az én orvosom minden mást számításba vett előbb! Majd megnézik a férfit is, hogy elegendő-e a spermaszáma. A cickafarkot amúgy is rendszertelen ciklus esetén isszák, inkább csak a ciklus második felében idd a palástfüvet. Az segíti a beágyazódást! Én a 16. naptól ittam egy csészével, meg szedtem E-vitamint és szép 18mm-es nyálkahártyám lett 5hetesen. A dokim meg is lepődött, hogy milyen vastag! :)

De hogy a kérdésedre válaszoljak te is ihatod a teákat, a fentit csak jó tanácsnak szántam!

15hetes kismama

2012. márc. 5. 13:05
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Stressz az bizony van!Sajnos!!

Utolsó válaszoló, jó baba várást kívánok neked!!!!!!!!!!!

2012. márc. 19. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!