Valakinek van tapasztalata cickafark és palástfű teákkal kapcsolatban, mikor mennyit érdemes inni, hogy elősegítse a peteérést, majd a beágyazódást? Három hónap sikertelen próbálkozás után már érdemes elkezdeni, vagy még várjak?
szia!
Szerintem még várhatsz a teákkal,mert három hónap még nem sok,mi másfél éve szeretnénk babát és én két hónapja próbáltam ki első 5, 6 hónapba eszembe se jutott semmi amit kipróbáljak csak vártunk türelmesen!!!
Úgy hogy szerintem még ráérsz!!!
Szia!
Én csak cickafarkfű teát ittam, hogy beállítsam a mensimet, miután első hónapban nem sikerült összehoznunk a gyereket. Menstruációm első napjától kezdve ittam két csészével naponta, 14 napig. Aztán a nem várt előtt teszteltem, de csak azért, mert egy nő át akarta adni a helyet a trolin, azt hitte babás vagyok (nem vagyok egy kis termetű), hazaérvén teszteltem és pozitív lett. :) Palástfű teát nem ittam egyáltalán, viszont szedtem a terhesvitamint már abban a hónapban is. Mondjuk azt sem sokáig, csak a 12. hét végéig.
Szerintem ha a ciklusod túl hosszú, akkor egy próbát megér a tea, vagy esetleg próbáld figyelni hogy mikor van peteérésed, úgy lehet hogy könnyebben összejön. :)
Sok sikert! :)
Kedves válaszolók!!
Nem azért írtam hogy ne sikerüljön másnak,csak én ugy gondolom hogy ilyen kevés idő után még hamar lenne mindenféléhez nyúlni,én nekem mondjuk eszembe se jutott,lehet azért gondoltam így!!De ezért nekem kell lefröcsögni!!!!!!
Bocs kedves kérdező nem rosszat akartam!!Úgy is te döntöd el!!!
Kedves kérdező!
A menses első napjától a peteérésig idd a cicka teát,utána a következő mensesig a palástfű teát.Több infót találsz a neten!És sok sikert kiíánok neked!!
A többieknek meg üzenem hogy a kérdezőnek adjatok választ és ne más válaszával foglalkozzatok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!