Premens és cickafark befolyásolhatja az lh tesztet?
Nem.
Feltétlen keress fel egy nőgyógyászt, endokrinológust egy hormontükörért, mert ha ennyire erős az LH teszted napokig, akkor az problémára utal. Pl.PCO is csinálhat ilyet.
DE! Kizárólag csak akkor, ha tényleg erős a másik csíkod is! Az, ha látszódik a második csík hol halványabban, hol erősebben az általában normális. alapjáraton változik, ingadozik napközben is az lh szint, ezért lehet minden féle erősségű vonal.
Ez egy hasznos oldal: www.babatervezok.otthona.net
Erős a második, de semmi bajom nincs, voltam dokinál. Ez a 3. hónap, eddig normálisak voltak, halvány és erősödő. Most kezdtem a premenst és a cickafarkat, azért gondoltam, hogy ettől. Meg másfajta ovutesztet vettem, az előzővel nem volt ilyen.
Az oldalt köszi, bár már kivűlről fújom. :D
Nincs ilyen problémám, szabályosan 28-30 napra szokott megjönni.
Még megvárom, hogy mi lesz ebben a hónapban. Az előző hónapokban nem volt ilyen, de akkor másfajta teszteket is használtam.
Görbét vezettél mellé? Gondolom akkor nem is volt ovud. :(
Nekem a görbém tökéletes volt eddig minden hónapban és most is az MÉG.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!