Melyik tea mire jó?

Figyelt kérdés
Hallottam már a cickafarkról, palástfűről, barátcsarjéről stb, de nem tudom, hogy a témában melyiknek milyen hatása lehet, illetve hogy melyiket mikor kell/szabad inni. Előre is köszönöm a felvilágosítást! :)
2012. febr. 10. 11:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
2012. febr. 10. 12:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen, ez már megvan, de a többiről nem találtam. :(
2012. febr. 10. 12:26
 3/11 anonim ***** válasza:

A cickafarkfű teát akkor idd, ha menstruáción nem egyenletes. Azt teszi helyére, és igen peteérést elősegíti. Reggel este egy pohár éhgyomorra, peteérésig.

Utánna vetélést okozhat.

2012. febr. 10. 12:35
 4/11 anonim ***** válasza:
Szia! Én a cickafarkról lemaradtam. Azért kezdtem el inni mert 34-40 naposak lettek a ciklusaim.Múlt hónap közepén vettem palástfűt. Elkezdtem inni, és tegnap teszteltem 2 pozit :) És, nem mindenki hisz a gyógykövekbe, de múlthónap elejétől este egy pici holdkövet mindig betettem reggelig a bugyimba a gumi alá. Valamelyik biztos segített ,mert 6 hónap sikertelen próbálkozás után így összejött a baba. Most még iszom a palástfűt ,hogy el ne menjen a baba.
2012. febr. 10. 12:50
 5/11 A kérdező kommentje:

Gratulálok Neked! :))

A palástfűt folyamatosan ittad? Vagy csak a ciklus 2. felében kell? Milyen az íze? Holdkövet ezoterikus jellegű boltban lehet kapni? Érdekes! Nem mondom hogy hiszek benne, de azt sem, hogy nem. :) Bár én is inkább a naturális népi gyógymódokat preferálom inkább, mint a gyógyszeres, hormonális kezeléseket...

2012. febr. 10. 13:00
 6/11 anonim ***** válasza:

Köszönöm :) Úgy kell ,hogyha elmúlik a mensi akkor cickafarkfű a hónap közepéig.És utána palástfűt. Mivel én hónap közepén vettem így a palástfűt kezdtem el inni. (nem akartam kiváltani a doki által kiírt Clostyt még)Este ittam egy bögrével. Úgy ,hogy 2 teáskanálnyit tettem bele.kb20 percig áztattam és leszűrtem. Hát ize nem sok van ,de az se jó. Van amikor magába ,van mikor kicsi cukorral iszom és van ,hogy a 20 perc után még tettem bele egy ízest teafűt. :)

A holdkőről ezt írják:Kiegyenlíti a hormonháztartást, serkenti a petefészek működését, növeli a termékenységet, egyaránt kezelhetők vele a menstruációs zavarok és a klimaxos problémák. Azt hiszem ezoterikus boltba lehet kapni, de sok helyen láttam már. De vigyázz mert kínaiba meg egy két helyen utánzatot próbálnak eladni. Én anyukámtól kaptam kölcsön. Jah és különböző vásárokon is lehet kapni.Te is szeretnél babát? Mióta próbálkoztok?

2012. febr. 10. 13:20
 7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! Igen, a férjemmel mindketten nagyon szeretnénk. 1 éve nem védekezünk, de tudatosabban kb fél éve próbálkozunk. Voltunk már orvosnál, szedtem Utrogestant. A férjem hétfőn megy analízisre. Bítunk benne, hogy minden rendben lesz és nem lesz szükség semmilyen beavatkozásra vagy gyógyszeres kezelésre. Én 26 éves leszek, a férjem 33, így még nem vagyunk kifutva az időből. Érdekelnek a teák, igaznak tartom a "Fűben-fában orvosság" mondást. :)
2012. febr. 10. 13:56
 8/11 anonim ***** válasza:

Akkor ne aggódj. Mi 2 éven át megszakítással védekeztünk, és fél éve már úgy se :) Az első 3 hónapban, mindig teszteltem,mert késett és a melleim is mindig nagyon fájtak. Akkortól lett ilyen hosszú a ciklusom. Januárba ezt akartam helyre hozni, fájdogált a hasam,de nem gondoltam,hogy baba lehet a dologban. Aztán 4-5 napja semmi étvágyam nincs ,már a 36 napomon voltam. Itt azt írták lehet tünet az étvágytalanság,ezért csináltam tesztet.

Én szeptember óta szedek folsavat, magnéziumot és multivitamint. Ajánlom neked is ,vagy terhes vitamint. Illetve mind ketten vehettek be kalciumot, és a C vitamint minden nap. Az jó az apának is. Fürdést kerülni,főleg apának.Mert a forró fürdő igazi spermagyilkos. A dokinál is rákérdeztem anno és azt mondta akár 3 hónapig is hatással lehet a kis úszókra. Kutyapózban együtt lenni és utána hasra feküdni. Én ezeket csináltam. Mielőbbi babásodást kívánok neked :)

2012. febr. 10. 16:30
 9/11 anonim ***** válasza:

Bocs hogy offolok: de 3 hónapig? Tényleg olyan sokáig van hatással a forró fürdő a spermákra?

Mi meg így próbáltunk meg hangolódni, nesze neked... :)

Még egyszer bocs az offért!

Mielőbbi babavárást!:)

2012. febr. 10. 19:53
 10/11 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó! Én is a neten olvastam és az orvos is megerősítette. A legelső cikk ezt dobta ki.

Egy vizsgálat során bebizonyosodott az, hogy forró fürdő nagy mértékben csökkenti a férfiak nemzőképességét. A vizsgálatban olyan férfiakat kerestek, akik meddőnek bizonyultak, és hetente 30 percnél többet töltöttek forró fürdőben. Egy fél éven keresztül kerülték ezek után a forró fürdőzést. Ennek nyomán a férfiak felénél nagy mértékben nőtt a spermiumok mozgékonysága, amelynek bizonyos mértéke lényegében elengedhetetlen a gyermeknemzés szempontjából.

A herék, amelyek a spermiumokat termelik, lényegében belső nemi szervnek számítanának, csupán azért helyezkednek el a szervezeten kívül, mert a szervezet belső hőmérséklete károsan hatna a fejlődő spermiumokra.

A meleg nem a heréket károsítja, hanem a spermiumokat, ebből pedig az következik, hogy a forró fürdő nem okoz maradandó károsodást, hanem a fürdőzés után egy ideig kisebb az esélye a gyermeknemzésre.

Remélem tudtam segíteni. :)

2012. febr. 10. 20:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!