Missed ab után meddig próbálkoztatok mire baba lett?
Figyelt kérdés
Én már úgy érzem elég. Próbálok vigyázni magamra de már ez a 7. hónapja, hogy megtörtént és a doki akkor azt mondta, hogy ilyenkor hamarabb sikerül. Hát én nem tartozom ide. Nem görcsölök rá betegesen de a hőmet mérem a ciklusom miatt is és pajzsmirigy túlműködésem is van. Selejtnek érzem magam:( Ti hogy vészeltétek át? El tudtátok engedni a babátokat?2012. febr. 9. 18:02
1/5 anonim válasza:
Nem sajnos én sem tudtam elengedni... 1 1/2 évig próbálkoztunk, de semmi. akkor aztán feladtam, betöltöttem a 40.-et, ellazultam és a következő hónapban már terhes is maradtam. csak sajnos az sem maradt meg :( a doki mondta 3 hónap után menjünk vissza megbeszélni mi legyen tovább, azóta sem mentünk, megegyeztünk, ha jönnie kell, akkor jönni fog, ha nem akkor ennyi volt... van 2 felnőtt gyerkünk is, de én mindig szerettem volna többet. ha kimarad ez az életemből nem leszek soha felhőtlenül boldog, de a másik 2 azért vigasztal, meg hát majd jönnek az unokák is, de azok sosem lesznek az enyémek :( úgyhogy így...
2/5 anonim válasza:
2010.10. volt műtétem 2011.02.ban kiderült babám lesz ma már 16hós egészséges,és eltudtam-e engedni az első gyermekem hát....azt hittem én vagyok a hibás és halucinálni kezdtem a depressziótól az orvosom nem küldött kórházba azt ajánlotta minél több embernek mondjam el a történetem és bejött,persze eltelt 2-hónap de a mai napig megsiratom,és azt a tesztet is őriztem több mint 1-évig és most hátsó kertben a rózsánál van elásva :(,persze nekem az is jó volt,hogy hamar lett újra baba.
3/5 anonim válasza:
2. vagyok,soha ne add fel és igen akarni kell szerintem olyan nincs,hogy ne feszülj rá,csak ne érezd rosszul magad ha nem sikerül,nagyon drukkolok mindenkinek.
4/5 anonim válasza:
Szia. Gyászold meg és egyszer csak könnyebb érzés lesz. Nekem kettő volt, az elsőnél harmadik próbálkozásra jött össze, a másodiknál elsőre. Amíg ilyen szomorú vagy és selejtnek érzed magad,nem is fog sikerülni. Próbálj nem gondolni már rá,hanem arra összpontosíts,hogy hajrá,újra egészséges a lelked és nyugodj meg. Van akinek rövidebb ideig tart a szomorúság(pl én), van akinek hosszabb ideig. Soha nem fogom elfelejteni azokat a napokat se, mikorra pl ki voltam írva velük. De csak pozitívan előre!!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek lányok, nagyon aranyosak vagytok, hogy írtatok. 10 év után lettem spontán terhes és még belül tudom, hogy nem engedtem el. Ezt megpróbálom rövid idő alatt megtenni. Köszönöm, hogy ráébresztettetek, erre volt, van szükségem. E hónap 17-én született volna. Remélem aznap el is tudom engedni ŐT és rendbe jövök. Nektek sok egészséget és mihamarabbi babázást kívánok. Remélem minden rendben lesz veletek is.:))
2012. febr. 9. 22:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!