Tapasztalatok utrogestannal? Mire kaptad? Milyen adagolásban? Hány napig/hétig? Ha hőmérőztél mellette, akkor hatással volt-e a görbédre, hogy szedted? Mellékhatás? Eredmény?
Bevérzésre kaptam
6. héttől 3x1 hüvelykapszula, 12 hét után 2x1
16. hétig
nem befolyásolta a hőmet
nincs mellékhatása, állítólag a tablettának van
eredmény 19 hetes egészséges magzat
egyéb: marha drága, és rajtam maradt 2 doboz :(
Én inzulinrezisztens vagyok, ezért elővigyázatosságból szedtem, bár annyira nem volt indokolt, minden hormoneredményem jó volt, normál 29 napos ciklusok, peteéréssel, babó is azonnal megfogant, hála Istennek. A doki ragaszkodott hozzá, nehogy gond legyen mégis.
Pozitív teszttől szedtem napi 2x1-et, a 12. héttől hagytam el. Semmi mellékhatása nem volt, teljesen nyugodt volt az első trimeszter (a hányingert leszámítva, az a 16-18. hétig megvolt), se vérzés, se görcs, se semmi.
Nagynéném ikrekkel kapta, mikor bevérzett, ő 14. hétig szedte, 2-3 nap alatt megszüntette a vérzést, onnantól nem volt semmi gond.
25 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!