Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy terelitek el a gondolatai...

Hogy terelitek el a gondolataitokat két hétig?

Figyelt kérdés

Dolgozom, eljárok mozogni, gyerekekkel vagyok, főzök, vendégeket várok.

Mégis folyamatosan ott motoszkál a fejemben, hogy vajon terhes vagyok??? Vajon most összejött?

Hogy lehet nem rágörcsölni a témára? Annyira szeretném tudni?

Hogy éljem túl az ovu és a nemvárt közötti két hetet anélkül,hogy folyamatosan terhes tüneteim lennének?? (Tudom, hogy nem lehet ilyen korán, szültem már.)

2012. jan. 19. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Nehéz :S

Én most a hétvégét várom, peteérésem lesz. Aztán két hét izgalom.

2012. jan. 19. 13:27
 2/14 A kérdező kommentje:

Nekem kedd-szerdán volt peteérésem, inkább kedden.

Dolgozom, könyvet olvasok, megyek edzeni, születésnapom lesz,ebédre, vacsorára vendégeket várunk. Tehát van mivel elterelni a gondolataim, mégsem megy...

Pedig úgy szerettem volna csak úgy teherbe esni. De úgy látszik, hogy nem sikerül :(

2012. jan. 19. 13:36
 3/14 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Ne szomorkodj, hát lehet hogy terhes vagy!!

Hány gyereked van már?

Nekem van kettő, nagyon szeretnénk még harmadikat is. Hiába mondom, hogy nem görcsölök rajta, azért alig várom a peteérést, és utána a két hetet... most kezdtük a próbálkozást...

2012. jan. 19. 13:37
 4/14 A kérdező kommentje:

Nekem is kettő van :)

Tulajdonképpen nem vagyok szomorú, csak annyira felőrli az idegeimet ez a várakozás. Meg az, hogy minden hónapban jönnek a mensi előjelei. Amik nálam tényleg a mensi előjelei :( Pl.: barnázás 4-5 nappal korábban, hőleesés.

Az első kettő csak úgy jött. Most meg már hónapok óta csak a remény, aztán meg a csalódás. Tudom én, hogy nem szabad rágörcsölni, de azt hogy kell???

Most ovu idején mindennap együtt voltunk. Nem tudom, hogy ez jó- e??? De amúgy meg már azt kipróbáltuk, hogy körbelőttük az ovu napját. Előtte, utána, alatta, minden variáció volt, és semmi.

2012. jan. 19. 13:46
 5/14 anonim ***** válasza:

1.vagyok

Mennyi idősek? Nekem 3 éves és 14 hós lányok.

Múlt hónapban kezdtük a próbálkozást, de peteéréskor pont beteg volt a férjem, így persze nem sikerült, meg is jött. Kíváncsi vagyok, most mi lesz.

Amikor az első két gyerkőc "készült", akkor minden nap együtt voltunk peteérés környékén. Ha nem ver le minket valami betegség megint a hétvégéig, akkor rajta leszünk a témán :)

2012. jan. 19. 13:50
 6/14 A kérdező kommentje:

5 és 6 évesek, lányok.

De jó, hogy ezt írod, hogy együtt voltatok mindennap. Mert én most azon izgulok, hogy nehogy az legyen a baj, hogy mindennap együtt voltunk.

Annyi félét lehet olvasni a neten, már ebből is kezd elegem lenni. Hogy mindenhol mást írnak... nem kéne itt bolyongani folyton :)

2012. jan. 19. 13:53
 7/14 anonim ***** válasza:
Mi 8 hónapja próbálkozunk,23.-ára nem várom.Nekem is van már két gyerekem.
2012. jan. 19. 15:09
 8/14 A kérdező kommentje:

7. válaszoló!

Vezetsz hőgörbét? Nem is tudom, hogy jó- e Neked, vagy inkább nem. Előző ciklusban nekem ilyenkor már ment le a hőm. Csak piciket, de mindennap egyre lejjebb. :(

Meg elkezdtem barnázni is. :(

És egyébként hogyan tereled el a figyelmed? Ha egyáltalán eltereled? :)

2012. jan. 19. 15:14
 9/14 anonim ***** válasza:

Nekünk nincs babánk,de már ez a 9. próbálkozós hónapunk :(

Nekem azt tanácsolták hogy itt az oldalon hogy vegyünk egy kutyust.....persze akkor nem vettünk.Úgy alakult hogy karácsonyra kaptam egy szobakutyit...aki tényleg lefoglal....nini 5 napot késik....most várok reggelig aztán tesztelek :)

2012. jan. 19. 15:36
 10/14 A kérdező kommentje:

Ez jó, de két gyerek mellé, a 4. emeletre nem szeretnék még egy kutyát :)

Más ötlet esetleg?

2012. jan. 19. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!