Mivel terelitek el a gondolataitokat a peteérést követő 10-12 napban, és mivel segítitek elő a beágyazódást? Tegnap volt pé-m, méhpempőt eszek és használom a Womens Creamet.
Én konkrétan szinte semmivel. Most hétvégén barátoknál voltunk, így tényleg nagyon keveset jutott eszembe, de mióta eljöttünk.... hiába akarok nem rágondolni, egyszerűen NEM MEGY. Be is sokalltam már a témától, rendesen, pedig még túl régóta nem próbálkozunk.
Korábban mindig azt vettem észre, hogy "folyton" mensizek, már megint eltelt egy hónap. Most meg úgy érzem, hogy soha nem lesz itt a ciklus vége... Az utolsó együttlétünk óta 12 nap telt el, de úgy érzem, mintha legalább 3 hete lett volna...
Amúgy palástfű tea, elevit és folsav, de már ezt is egyre kisebb kedvvel.
Te jó ég! Akkor minden tiszteletem a Tiéd! 31 hónap, annyi alatt tuti megzavarodtam volna már! Borzasztó sok!
Én ma reggel teszteltem egy negatívat, 10- es érzékenységűvel. Ez a ciklusom 26. napja. Úgyhogy ha nem jön meg, akkor leghamarabb 14- én reggel fogok újra tesztelni. Az a 33. nap lesz...
Hát köszönöm szépen, rendes vagy!:-) Én 15.-re nem várom. Ha nem jön össze idén, januárban elkezdjük az inszemet. Lehet már előbb kellett volna, de mivel konkrét okot nem találtak nálunk arra hogy miért nem fogan meg a babánk, így adtunk magunknak 1 évet és természetes gyógymódokkal kísérleteztünk/kísérletezünk.
Drukkolok Nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!