Mensi előtt mindig fájt a mellem, elképzelhető hogy ha babás vagyok akkor a beágyazódást követő napokban még nem fáj?
Nincs különbség a babás előjelek és a mensis előjelek között, mivel mindkettőt a hormonjaink okozzák. Az igazi terhestünetek csak a kimaradó mensi környékén jelentkeznek, vagy még később. A mellfájdalmat konkrétan a megemelkedett progiszint okozza, ami csak annyit jelent, hogy volt peteérésed. A teszt mond biztosat majd, de az is csak a nemvárt környékén.
Ne agyalj már most, mert be fogsz csavarodni. Türelem. :-)
Csak pár napról van szó, és kiderül. :-)
:) Tudom,ogy nem szabad mindig ezen agyalni,de nehéz nem gondolni rá....:)
Mi két éve próbálkozunk,kitartás!
(előző vagyok)
És Ti mindig pé-kor szoktatok együtt lenni? Szoktál hőmérőzni, vagy vezetsz valami görbét? Én általában érzem, hogy van valami, mert iszonyatosan fáj a hasam , és ahogy írtam, bedurrannak a melleim. Az erős hasfájás miatt nem mindig ekkor szoktunk együtt lenni.
Őszintén sajnálom, ami 1 éve történt!
Viszont most, a leírtak alapján nagyon úgy fest, hogy lesz valami! :))) Vigyázz magadra, és írd meg a fejleményeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!