Akiknek régóta nem jön a baba, mivel terelitek el a gondolataitokat?
szia!
Több mint 1 éve nem jön a baba. Én semmivel nem terelem el a gondolataimat. :)
Olyan úgyse lehet, hogy ne jusson eszembe, erőltetni meg nem fogom hogy ne gondoljak rá.
Sajnos csak ideig-óráig lehet a gondolatokat elterelni.
Nekünk 5 éve nem jön össze a baba, így tapasztalatból mondom. :(
Sziasztok!
Mi még nagyon kevés ideje próbálkozunk (csak 5 hónapja).
Én még ellennék, de a párom nagyon aggódik, legszívesebben rohanna megvizsgáltatni a "kiskatonákat". Sose hitte volna, hogy nem megy elsőre.
Részemről csak azokban az időszakokban pörgök ezen, amikor a mensi ideje közeledik. Nem bírom megállni, hogy ne reménykedjek minden alkalommal.
mi nem próbáltuk elterelni a gondolatainkat,hanem szakorvoshoz mentük.
és milyen jól tetük!!!!
Én nem tudom elterelni, minden pillanatba, amikor épp nem beszélek, vagy nem csinálok valami nagyon olyat amire ezerrel kell koncetrálni, ott motoszkál a fejemben. Valakitől egyszer azt hallottam, hogy annak is hiába mondják, hogy ne féljen a kutyától, mégis fél, hiába próbál ellene tenni valamit. Ezt nagyon találónak érzem.
Akik 5 hónapja próbálkoztok: érdemes egy mindkettőtökre kiterjedő vizsgálatokra elmenni, így értékes időt nyerhettek! Ha meg minden rendben, legalább megnyugszik a párod is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!