Kora terhesseg eseten (nemvart menszi idejen) alhasi menszeszes gorcsok normalisak vagy aggodnom kellene? Kb hanyadik hetig fog ez tartani?
Figyelt kérdés
2011. nov. 13. 08:42
1/5 anonim válasza:
Az alhas folyamatosan fáj.
èn kb 7-ik hétben vagyok, második baba.
Már húzodik lent, ez mondhatni hogy folyamatosan volt. az elsö trimeszterben ilyen szurkálás szerü majd voltak erös görcsök, aztán keményedés. de mindenkinek más.
2/5 anonim válasza:
nekem sajnos ezek a falyasok mindig rosszul végzodtek,de remélem nalad rendben lessz
3/5 A kérdező kommentje:
Mire erted ezt masodik valaszolo?
2011. nov. 13. 08:50
4/5 anonim válasza:
Kedves elsö válaszoló. A derekad is fájt azt is érezted ? Vagy az inkább a menszi megjövését jelzi?
5/5 anonim válasza:
Nálam a 18. hétig tartott. Csak 1 héttel a menses elmaradása után csináltam tesztet, mert éreztem hogy megjön. hol erősebb volt, hol gyengébb a görcs. Pihizz sokat, és szedj Magne B -t. Boldog babavárást kívánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!