Normálisak ezek az értékek? Többi lent!
Sziasztok! Babát szeretnénk a párommal. Voltam az orvosnál, elküldött vérvételre, ezek az eredmények jöttek ki. Mit gondoltok, jók ezek? Miért van a TSH-nál egy + jel?
Glükóz 4,7, TSH 4,800, LH 1,6, FSH 2,5 Prolaktin 199, Ösztradiol 385, progeszteron 8,5 sexhormon-körő fehérje 87,3, dehidroepiandr.-szulfát 3,7
Szia!
A többit most meg sem néztem, de a TSH-nál azért van + jel, mert kicsit magas. Ha babát szeretnétek, akkor 2 alatt kell lennie, de ideális az 1 körüli érték.
Ez ciklusfüggetlen. Elvileg kapsz rá gyógyszert, és rendbeteszi. Nem kell tőle félni, nem okoz semmi kárt, csak jót. :-)
Szia!
A nőgyógyász csak azt nézte, hogy határértéken belül legyen. De a babásodáshoz 2 alatt kell lennie a TSH-nak.
Ezért kell endokrinológushoz menni, mert az ért is a hormonokhoz, nem úgy, mint a nődokik többsége, tisztelet a kivételnek.
Szóval felejtsd el a nődokidat, és keress endokrinológust, fel fogja írni a gyógyszert.
És igaza van annak, aki azt mondta, hogy szokták még nézni a T3 és T4-et is, azok is fontosak.
Köszi szépen. Holnap ha lesz időm, bemásolom a leletet. Nem minden értéket írtam le, de ilyen T2 érték nem volt rajta. Ha bemásolom, majd megnéznétek?
Köszi szépen még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!