Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van valaki akinek a cickafark...

Van valaki akinek a cickafark vagy a premens jóval előrébb hozta a pé-t?

Figyelt kérdés

Ma vagyok a ciklusom 7. napján és az ovutesztem majdnem pozitív. Csak úgy megérzésből csináltam egyet és meglepett az eredmény.

Az előző ciklusom 32 napos volt, azelőtt 27 napos. A luteális fázisom 13 nap. Tehát eddig a 14. és a 18. napon volt pé-m.

Most iszom a cickafark teát és szedem a premenst.

2012. febr. 9. 15:19
 1/3 A kérdező kommentje:
Sajnos a hőmet most nem nagyon tudom mérni, mert beteg vagyok és nem valós az eredmény. :(
2012. febr. 15. 08:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Én második hónapja iszom a cickafark teát, és eszek barátcserje kapszulát, és azt gyanítom hogy nekem is előrébb hozta a pé-m, bár akkor nem teszteltem, csak most számolgatok magamba, hogy gyanús dolgok történnek velem. 32-34 napos ciklusaim vannak, előző hónapban 18.19. napon volt peteérésem, most viszont azt gyanítom hogy a 5-7. nap körül. Amúgy ma vagyok a 18.napon szóval eddig minden tesztem negatív, 11.naptól nézem, de még bármi lehet. Március 4.re nem várom...

Veled mi újság?

2012. febr. 19. 11:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia!

Köszi, hogy írtál. :) Előrébb hozta, bár nem annyival. A 14. napon volt a pé-m tőle, az eddigi 18-20-a helyett.

Március elsejére nem várom így. :)

2012. febr. 19. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!