Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van értelme elkezdenem inni a...

Van értelme elkezdenem inni a cickafark teát inni holnaptól? A ciklusom 55. napján járok.

Figyelt kérdés
Azaz nem volt már megint peteérésem.Ez megjhozhatja?
2012. jan. 29. 21:57
 1/4 anonim ***** válasza:
Szokták javasolni, de teljesen kizárt, hogy megoldaná a problémádat. Előbb utóbb meg fog jönni, mert elöregszik a nyálkahártya és leválik, de ettől még nem lesz peteérésed. Az ilyesmin orvos tud segíteni. Ha netán PCO-s vagy, akkor endokrinológushoz menj. Egyéb problémával nődokihoz.
2012. jan. 29. 22:02
 2/4 A kérdező kommentje:
köszi,h írtál.voltam nődokinál.nem csinál semmit.közli h 1x csak megjön.augusztusban menstruáltam,szeptember-oktoberben kimaradt,majd decemberben megjött és januárban ismét nem jött.Arra gondoltam,hogy elkezzdem inni hátha meghozza a peteérésem és utána megjön.Igen megyek endokrinologushoz majd februárban.
2012. jan. 29. 22:06
 3/4 A kérdező kommentje:
Másvalaki még?
2012. jan. 30. 08:50
 4/4 anonim ***** válasza:
Én is az előző válaszolóval értek egyet. Ezen a tea nem segít, keress fel egy jó endokrinológust, ő beállítja a ciklusod:)
2012. jan. 30. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!