Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Closty mellé lehet cickafark...

Closty mellé lehet cickafark teát inni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 30. 22:03
 1/5 Manka68 ***** válasza:
Szerintem ne igyál, nehogy túlstimuláld magad. Attól, hogy természetes alapú és növény, még hormont tartalmaz, ezért hatásos. A clostival együtt sok lehet.
2011. aug. 31. 05:55
 2/5 anonim ***** válasza:
én is ebben a hónapban szedtem clostit de én sem merem bevállalni a cickafarkot.
2011. aug. 31. 08:35
 3/5 anonim ***** válasza:

Én ittam mellé a cickafark teát is és a palástfű teát is lányommal és első hónapban megfogant! Ma már 17 hónapos és semmi bajunk! A második babánkat várom, minden segítség nélkül összejött elsőre! :o)

Annyit azért hozzá tennék, hogy a lányommal mikor terhes lettem volt mellette 3 v 4 db tüsző, ami szépen lassan felszívódott!

2011. aug. 31. 08:43
 4/5 Manka68 ***** válasza:

Kedves utolsó!

Pont ez a túlstimulálás. Képzeld el, ha mindegyik megreped, és megfogan. 5-ös ikrek??

2011. szept. 1. 16:43
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Úgy döntöttem nem fogom inni nehogy baj legyen. úgyis mindig megyek uh-ra ha most nem sikerül akkor a doki ad valami másikat.

De legyünk pozitívak sikerülni fog:)

2011. szept. 1. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!