Volt 2abortuszom. Bele betegedtem! Most szeretnénk babát! Próbálkozunk már fél éve, eddig eredménytelenül! Vlmi tipp? Szerintetek nincs esélyem? Ha orvoshoz elmegyek nem fognak bántani?
Senki nem fog bántani...szerintem is menj orvoshoz,hisz a 2 abortusz lehet h.megnehezíti a baba projektet...
De az biztos h.lesz babád...csak kérj orvosi segítséget....ha máshogy nem sikerül...
Sok sikert és kitartást!!!
Ha eleve azzal a problémával fordulsz az orvoshoz,hogy babát szeretnétek,de nem sikerül,akkor az első kérdései között fog szerepelni,hogy voltál-e már terhes,hanyadik terhességed,volt-e abortuszod,stb. Nem fognak bántani,hiszen egyrészt semmi joguk hozzá,másrészt őket nem érdekli különösebben a Te múltad,csakis orvosi szempontból!
Nekünk 1 év után sikerült,gyógyszeres közbenjárással,bár nekem sosem volt terhességem előtte. Tudom ajánlani az orvosomat,aki nagyon rendes,jó szakember és azon van,hogy segítsen! Előtte rengeteg orvos elküldött,hogy nem segítenek,ugyanis túlsúlyom van a fogamzásgátló után,Ő viszont egy percig sem erőltette a fogyást. Ha érdekel,írj priviben és megírom az elérhetőségét. Ja,és még annyi,hogy bár magánrendelés,de nagyon baráti ára van-mi sem vagyunk eleresztve-a mai árfekvésekhez képest!
Üdv:
10+1 hetes,ikres kismami:)
Szerintem is beszélj orvossal.
Egy jó példa: barátnőmnek volt 3 abortusza (az apja erőszakolta - szörnyű :-() és egy vetélése. Ő járt pszichológushoz évekig, nem csak az apja miatt hanem a lelkiismeret-furdalás miatt is.
Most, 38 évesen a 7. hónapban teherbe esett és egy problémamenetes, végigdolgozott terhesség után mindenféle komplikáció nélkül született egészséges kisbabája. Hajrá :-))
Sziasztok csajok (elso vagyok)
Most olvasom a valaszokat,es az utolson nagyon megdobbentem,es teljesen igaza van,hogy lehet pszichologiai problema :O
Ez valami szornyu :(((
Hiszen tenyleg te magad irtad,hogy bele betegedtel....
De,hogy most magamrol beszeljek egy kicsit,mi is 5. honapja,hogy probalkozunk es nem jon a kicsi...
Nekem meg nem volt abortuszom, es latod nem ezen mulik,nem kell szomoru legyel... De azert,megegyszer leirom :)
Menj nyugodtan az orvoshoz,es majd megfog vizsgalni,hogy mi a helyzet odabennt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!