Ha 34-35 naposak a ciklusaim, akkor mikorra számoljam a pé-m? Van valami tipp ikrek összehozására? (:
szia
ikres tippeket nem tudok adni :)
de ha a ciklusaid 34-35 naposak akkor pont a felét vedd peteérésnek
vagyis 16-17-18 a körül van peteérésed.
A 34-35-ből vonj ki 14-et. De ez sem mindig jön be,nekem csak 11-12 nap volt mindig a pé és a köv. mensi között! Szóval használj ovutesztet!
Ikrek? Miért szeretnél ikreket? (ezt nem rosszindulatúan kérdezem:)
Nekem ikreim vannak, 7 hónaposak, 2petéjűek. Abban a hónapban,amikor megfogantak,barátcserje kapszulát szedtem. Ez serkenti a peteérést,de azt már soha nem tudom meg, anélkül is ikreim lennének-e....A családban is vannak ikrek,az unokanővéremnek. Csodás dolog egyszerre 2 pici és tényleg különleges dolog,de remélem azt tudod,sokkal nagyobb és több kockázatot rejt magában egy ikerterhesség és szülés. Nem lebeszélni akarlak (meg ezt úgysem te döntöd el,hogy lesznek-e), de orvosilag ez nem egy természetes állapot, az emberi méh egy magzat kihordására "lett kitalálva".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!