Ránéznétek a görbémre? Próbálkozik a szervezettem az ovuval?
2012. jún. 21. 18:17
1/3 anonim válasza:
Hát, reméljük holnap vagy holnapután felugrik.
Egyébként hány naposak a ciklusaid? Rendszertelen? Látom iszod a cickát, van akinek jót tesz, nekem pl csak rosszabb lett tőle.....
Egyébként a ciklus rendbetételére ha nincsenek nagyon nagy hormonális problémák a barátcserje a legeslegjobb!
2/3 A kérdező kommentje:
27-34 napos ciklusaim vannak,van évente olyan is 40 napra jönn meg 1x,most keztem csak el inni ebbe a hónapba a teát,azért van az elején az a nagy kiugrás általába ilyenek is voltak de a cicka segített :) és még 36.0 alá se megy :D volt mikor 35.5 meg 35.3 is volt :/ köszi amúgy a barátcserjés tippet ha ez nem használna mégsem akkor kipróbálom azt :)
2012. jún. 21. 19:36
3/3 A kérdező kommentje:
szerintem ma hajnalra meg volt az ovum,mert 35.65-re leesett a hőm
2012. jún. 22. 12:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!