Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki mennyi ideje próbálkozik a...

Ki mennyi ideje próbálkozik a Baba projektel?

Figyelt kérdés
A barátommal, már ez a 7. hónap, hogy próbálkozunk a Babával!és most talán van is rá esély mert már ez a harmadik nap, hogy késik, tesztet még nem mertem csinálni mert, ezalatt a 7 hónap alatt már volt, hogy 7-9 napot késett és akkor is csak negatívat mutatott és utána meg is jött. Volt már hányingerem is, de nem merem betudni a terhesség jelének, mert már minden hónapban találtam magamon valami jelet, és mindig bele is éltem magam, hogy hurrá sikerült, de aztán mindig nagyot csalódtam. Jelenleg a hőm is 37,2 fok, de mégsem merem a tesztet megcsinálni, pedig tudom az eredmény úgyis ugyanaz, mintha megcsinálnám, Vélemény?
2013. aug. 24. 14:58
1 2 3 4
 1/39 anonim ***** válasza:

Szia igaz nekünk még csak a második hónap telt el, de már én is nagyon várom, hogy összejöjjön :-) szerintem holnap reggeli első vizeletből csináld meg a tesztet, ha ott a baba akkor rögtön látni fogod :-)

Amúgy nekem a 7szerencseszám, mert a kislányom a 7.hónapban jött össze:-) remélem neked is sikerült :-) írd majd meg az eredményt addig is szurkolok hogy legyen baba :-)

2013. aug. 24. 15:13
 2/39 anonim ***** válasza:
Szia! Mi 7 éve próbálkozunk. Jól látod, csak a teszt tud neked választ adni! Várj még 2-3 napot és csináld meg a tesztet! Tudom nagyon nehéz várni, de ha biztosra szeretnél menni akkor jobb türelmesnek lenni!
2013. aug. 24. 15:16
 3/39 anonim ***** válasza:
Nálunk ez a 3. próbálkozós hónap. Sajnos még semmi tünetem nincs, de pár nap és tesztelhetek. A hőm ebben a hónapban 36,7 volt a legmagasabb, tegnap leesett 36,5-re, ma megint vissza 36,7-re. Remélem így is marad :)
2013. aug. 24. 16:04
 4/39 anonim ***** válasza:
Nekünk ez az 5.hónapunk,ma vagyok a 18.napon,de nem igazán értem a görbém,úgy nézem ki belőle,h nem volt még peteérésem. Mi is nagyon szeretnénk már a babát,rossz érzés mindig mikor megjön,de hátha majd most. Mindenkinek drukkolok,h sikerüljön.
2013. aug. 24. 16:17
 5/39 anonim ***** válasza:
4-es válaszoló, nekem a görbém és az ovuteszt szerint is 21. napon volt ovum, 30-35 napos ciklusaim vannak.
2013. aug. 24. 16:30
 6/39 anonim ***** válasza:

Nekem most múlik el a menzeszem, most indul a 3. próbálkozós hónap. 2. baba lenne és már nagyon türelmetlen vagyok. :-) Kisfiam elsőre sikerült.

Én nem hőmérőzök se nem ovutesztelek (még).

2013. aug. 24. 17:25
 7/39 anonim ***** válasza:
Ez volt a 9. sikertelen hónapunk. Igazából eddig én is produkáltam már minden tüntet, mindig teljesen biztos voltam benne, hogy sikerült és még mindig nem. Már nagyon vágyom rá!!!
2013. aug. 24. 17:28
 8/39 anonim ***** válasza:
Az lemaradt, hogy teljesen együtt érzek veled, én sem merek már soha tesztelni, mert a negatív tesztektől már rosszul vagyok. De hátha neked most mást fog mutatni és végre élőben is látsz egy 2.csíkot! Majd írd meg, hogy mi lett! Megy a drukk!
2013. aug. 24. 17:31
 9/39 anonim ***** válasza:
3 hónap
2013. aug. 24. 19:26
 10/39 anonim ***** válasza:
Mi most kezdjük a 2. próbálkozós hónapunkat majd, mert most múlt el a nem várt de mégis jött menzeszem...
2013. aug. 24. 22:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!