Ki nem várja augusztusban?
Zsike sajnálom :(
A következő csoportot is létrehozom majd, bárhogy is alakuljon nekem:)
Jó amikor az emberek összefognak, mégha arról is van szó, hogy lelket öntsenek a másikba! Ezekben a pillanatokban pedig szerintem nagyon is kell! Respect aki itt van :)
Zsike! Fel a fejjel! Lesz ez még másképp is, meglátod! :)
Remélem az égiek úgy döntenek, hogy a szeptemberi csoportban nem kell közvetlen érintettségem miatt szerepelnem, ezért majd közvetetten, megfigyelőként, de ott is veletek leszek! :)
Nóri rendben:)
Én is remélem, hogy csak léleköntőként szerepelek majd a csoportban:) Mikorra nem várod?
Nekem már nagyon itt van a kertek alatt: aug. 9-11. között nem várom. A tüneteimet már nem is figyelem, felesleges, utalhatnak erre is, arra is.
Nóri
Sziasztok!Kedves kérdező holnap 20.a ,arra a napra nem várod ugye?Mi újság veled?Vajon lesz szeptemberi csoport?Én szeptember 2re nem várom.
Nóri neked megjött 10.e körül?
Üdv mindenkinek.
Zsike voltam :)
Zsike:) Köszönöm kérdésed, már nagyon izgulok. Szerencsére eddig még nem jött meg, de messze van még a holnap, meg ilyenkor olyan lassan telik az idő...
Csütörtökön fogom megcsinálni az első tesztet. De eléggé izgulok. Megjön érzésem egyszer volt eddig, tegnap benyilalt a hasam, de ezen kívül a melleim érzékenyek. Annyira reménykedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!