Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja augusztusban?

Ki nem várja augusztusban?

Figyelt kérdés
Új hónap, új remények. Sokan vagytok ezzel így?

2013. júl. 22. 10:25
 61/95 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Tina köszi,hogy megnézted a görbém,akkor remélem jó így,bár beállhatna rendesen :)Én 10-én tesztelek,addig még nagyon sok idő van:(

Ja,és én Magne B6 ot szedek,meg vérképzőt,mert én vérszegény vagyok.

Nóri,a hozzáállásod nagyon jó!!Én is kitartok,már 9 hónapja próbálkozunk,hát előbb utóbb csak összejön:)

2013. aug. 2. 04:51
 62/95 anonim ***** válasza:
nekem sajnos megjött hajnalba két nap késés után. :( nektek sok siket! talán egy hónap múlva itt :) syl
2013. aug. 2. 07:28
 63/95 A kérdező kommentje:

sajnálom akinek megjött:(

Én sem szedek semmilyen vitamint vagy csodabogyót. Ahogy esik úgy puffan elv:) Próbálok nem görcsölni... Hátha így előbb összejön.

Ki mióta próbálkozik?

2013. aug. 2. 11:46
 64/95 A kérdező kommentje:
Ki hogy áll?
2013. aug. 4. 22:10
 65/95 anonim ***** válasza:
Lassan végzek a menszesszel és indul a 3. Próbálkozós hónap.
2013. aug. 4. 22:29
 66/95 anonim ***** válasza:

Én most már csak a fohászban bízom :) Innentől kezdve igazából nincs is más eszközöm a "küzdelemhez". Ha most is megjön, akkor ismét belevágunk, de most annyira reménykedem ennek a hónapnak a sikerességében, hogy ... le sem írom, nem akarom elhessegetni az esetleges jószerencsémet :D

Én - ha addig meg nem jön - augusztus 13-ra tervezem a tesztelést és ha jól számolok, 11-re nem várom. Addig még van egy hét, ami szerintem életem leghosszabb hete lesz, de öröm az ürömben, hogy szabin leszek, így egy fokkal nyugodtabb körülmények között leszünk. Ha esetleg megjönne, lesz lehetőségem telesírni a párnámat és hétfőn újult erővel, mosollyal az arcomon nekivágni egy újabb munkahétnek :)

2013. aug. 4. 22:42
 67/95 anonim ***** válasza:
Ja, és Nóri voltam :)
2013. aug. 4. 22:42
 68/95 A kérdező kommentje:

Nóri hajrá;)

Én is bízom benne, hogy ez a hónap sikeres lesz.

Új hónap, új remény tudod 65-ös. Reménykedjünk együtt...

2013. aug. 4. 23:34
 69/95 anonim ***** válasza:
Drukkolok Nóri!Én holnap már a 13.dpo-nál tartok,és olvastam,hogy vmikor ilyenkor már kimutatja teszt,szóval pénteken kell hogy megjöjjön,de sztem kedden,vagy szerdán tesztelek egyet 10essel. Zsike voltam!
2013. aug. 5. 07:16
 70/95 anonim ***** válasza:
Sziasztok 8 voltam megjött nekem is, :'( :'(
2013. aug. 5. 09:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!